• Haberler
  • Magazin
  • İYİ Parti'den Ziraat Odası ve Süt Birliği'ne ziyaret

İYİ Parti'den Ziraat Odası ve Süt Birliği'ne ziyaret

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve beraberindekiler Sinanpaşa'da ilçenin Ziraat Odası Başkanı Abdullah Türkyılmaz ile Süt Birliği Başkanı Erdoğan Ayva ile biraraya geldi   İYİ Parti teşkilatlarının ziyaretlerinde son günlerde artan çiğ süt fiyatları ve çiftçilerin sıkıntıları ele alındı. Ziyaretlerde İYİ Parti Sinanpaşa İlçe Başkanı Hakan Sivrioğlu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu. [&hellip]

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve beraberindekiler Sinanpaşa’da ilçenin Ziraat Odası Başkanı Abdullah Türkyılmaz ile Süt Birliği Başkanı Erdoğan Ayva ile biraraya geldi

İYİ Parti teşkilatlarının ziyaretlerinde son günlerde artan çiğ süt fiyatları ve çiftçilerin sıkıntıları ele alındı. Ziyaretlerde; İYİ Parti Sinanpaşa İlçe Başkanı Hakan Sivrioğlu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.
İYİ Parti İl Başkanı Mısırlıoğlu’nun Sinanpaşa İlçe ziyaretleri kapsamında Sinanpaşa Ziraat Odası ve Sinanpaşa Süt Birliği Başkanı ziyaret edildi. Mısırlıoğlu ve Sivrioğlu’na ziyaretleri sebebiyle teşekkür eden Sinanpaşa Ziraat Odası Başkanı Abdullah Türkyılmaz, siyasilerin sorun değil, çözüm odaklı olması gerektiğini söyledi. Mısırlıoğlu, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Türkiye bir tarım ülkesiyken şimdi dışa bağımlı bir ülke haline getirildi. Cennet vatanımız bir tarım ülkesiydi. Şimdi tohum ithal, gübre ithal, ilaç ithaldir. Çiftçimiz artık mahsulünü tarlasından kaldıramıyor. Her geçen yıl tarımsal faaliyetler zorlaşıyor. Biz İYİ Parti olarak çiftçimizin destekçisiyiz.”
Sinanpaşa Süt Birliği Başkanı Erdoğan Ayva, İYİ Parti heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Mısırlıoğlu şunları kaydetti: “Son dönemde artan çiğ süt fiyatları ile birlikte sofralardaki tüm süt ve süt ürünleri zamlanmıştır. Süt üreticilerimiz sıkıntı içerisindedir.”
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme