Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti’den Emniyet ve Gaziler Derneği’ne ziyaret

İYİ Parti’den Emniyet ve Gaziler Derneği’ne ziyaret

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri İl Emniyet Müdürü Ali Temiz ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Emre Öztürk’ü ziyaret etti

İYİ Parti İl Başkanlığına seçilmesinin ardından Afyonkarahisar protokolüne nezaket ziyaretinde bulunan İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve yönetim Kurulu üyeleri, bu kapsamnda İl Emniyet Müdürü Ali Temiz ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ni ziyaret etti.
“AFYON EMNİYETİ BAŞARILI
ÇALIŞMALARA İMZA ATIYOR”
İlk olarak Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ali Temiz’i makamında ziyaret eden İYİ Parti heyeti, İl Emniyet Müdürlüğünün çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve başarılı operasyonları desteklediklerini söylediler. Ziyarette konuşan İl Başkanı Mısırlıoğlu, “ilimizde göreve geldiğiniz günden bu yana gerek asayişte, gerekse fuhuşta yaptığınız başarılı çalışmalardan dolayı siz ve ekibinizi kutluyorum. İlimiz adına yaptığınız başarılı çalışmalardan dolayı İYİ Parti olarak sürekli destekçiyiz. Özellikle Erenler Bölgesindeki fuhuşla mücadele konusunda çalışmalarınızı gönülden destekliyoruz.” dedi.
“VATANDAŞLARIMIZIN HUZURU
İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
İl Emniyet Müdürü Ali Temiz ise, “Teşkilat olarak vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli yaşamaları için her türlü fedakarlığı yapacağız. Önümüzdeki günlerde Erenler Karakolu hizmete girecek. İlimize okumaya gelen öğrenciler bizlerin güvencesiyle eğitimlerini tamamlayarak ilimizden memnun ayrılacaklar.” ifadelerini kullandı.
“ŞEHİT AİLELERİ VE
GAZİLERİMİZİN YANINDAYIZ”
Daha sonra Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ni ziyaret eden İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu beraberindekiler göreve yeni atanan Şube Başkanı Emre Öztürk’e çalışmalarında başarılar diledi. İl Başkanı Mısırlıoğlu, Emre Öztürk’e görevinde başarılar dileyerek, ”Derneğimiz tüm vatandaşlarımızın gönlünde çok yarı bir yere sahip. Milletimizi korumak için canla başla mücadele eden vatanseverlerin bulunduğu bir dernek. Biz İYİ Parti olarak böylesine özel bir yeri olan derneğimizin sürekli yanında olmaktan mutlu olacağız.” dedi.
Dernek Başkanı Emre Öztürk ise, ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, yapacakları çalışmalar hakkında İYİ Parti heyetine bilgiler verdi. >> Kocatepe Haber Merkezi