• Haberler
  • Genel
  • 'İYİ Parti'de istifa yok, üye sayımız arttı'

'İYİ Parti'de istifa yok, üye sayımız arttı'

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, partisinin Afyonkarahisar teşkilatlarında topluca istifaların olmadığını, görevde doldurdukları 90 günlük sürede parti üye sayısının yüzde 25 oranında arttığını açıkladı   İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu dün sabah parti binasında düzenlediği basın toplantısında yerel ve genel gündemi değerlendirdi. 'ÖZDAĞ'IN YANLIŞLARI KAMUOYUNUN MALUMUDUR' Türkiye ve Afyonkarahisar gündeminin son derece [&hellip]

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, partisinin Afyonkarahisar teşkilatlarında topluca istifaların olmadığını, görevde doldurdukları 90 günlük sürede parti üye sayısının yüzde 25 oranında arttığını açıkladı

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu dün sabah parti binasında düzenlediği basın toplantısında yerel ve genel gündemi değerlendirdi.
“ÖZDAĞ’IN YANLIŞLARI KAMUOYUNUN MALUMUDUR”
Türkiye ve Afyonkarahisar gündeminin son derece yoğun olduğunu söyleyen İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, siyasiler olarak bu noktada nereye yetişip neye cevap vereceklerini bazen unuttuklarını kaydetti. Şırnak’ın Silopi ilçesinde şehit düşen P. Teğmen Burhan Sönmez’e Allah’tan rahmet, ailesi ve Türk Milletine başsağlığı dileyen Mısırlıoğlu, “İYİ Parti’nin yükseklerde oluşunu engellemek için bazı FETÖ taktikleriyle karşı karşıyayız. Malum olduğu üzere İstanbul Milletvekilimiz partimizin kurucu üyesi Ümit Özdağ yaşananlar izlenildi. Çamur at izi kalsın felsefesiyle hareket eden Özdağ’ın yanlışları kamuoyunca bilinmektedir. Özdağ’ın iddialarda bulunduğu tarihte İYİ Parti hala kurulmamıştı. Özdağ partimizden Disiplin Kurulu aracılığıyla ihraç edilmiştir.” dedi.
“PARTİ’DEN AYRILAN YOK”
İnternet medyası üzerinden yapılan Afyonkarahisar İYİ Parti’de toplu istifaların olduğu iddialarının gerçek dışı olduğunu belirten Mısırlıoğlu, “Biz il teşkilatı olarak iddia edilen istifalardan haberdar değiliz. Biz 90 günlük görev süresinde olan il yönetim kurulu olarak yüz kişilik bir liste ile seçimlere girdik. Yüz kişi içerisinde çeşitli görev dağılımı oldu. Bu dağılımda bazı arkadaşlarımız pandemi nedeniyle divandaki görevlerinden ayrılıp yönetim kurulu üyeliği görevine devam etmek istediklerini bildirmiştir. Parti’den bir istifa söz konusu değildir. Bunun altını kalın çizgilerle çizmek istiyorum. İl ve ilçelerde partimizden hiçbir şekilde istifa söz konusu değildir. Göreve geldiğimizden bu tarafa üye sayımız yüzde 25 artmıştır. İYİ Parti’nin üye sayısı artışından rahatsız olanlarca ortaya bir çamur atılıyor.” diye konuştu.
“ZEYBEK’İN FAYDALI
HİZMETLERİNİN YANINDAYIZ”
İYİ Parti’nin Afyonkarahisar’da ana muhalefet konumunda olduğunu belirten Mısırlıoğlu, “Dile getirdiğimiz sorunlarla ilgili çözüm önerilerini yetkililerden beklemek hem bizim, hem de milletimizin hakkıdır. Çalışmalarını yakından takip ettiğimiz Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in önceki gün partimize yaptığı ziyareti önemsiyoruz. Bu vesile ile kendisine teşekkür ediyorum. Yönetim kurulumuza hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkanımız bizleri memnun etti. Ziyaret sırasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Sayın Zeybek’e ilimize yaptığı faydalı hizmetlerin yanında olacağımız bir kez daha ifade ettik. Afyonluları ve şehrin geleceğini zora sokacak hiçbir hizmetinin yanında olmayacağız. Eleştirilerimizi sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.
“ERENLER HAYALET ŞEHRE DÖNÜŞMÜŞ”
Erenler Mahallesine il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yaptıkları ziyarette mahallede yaşanan sıkıntıları yerinde gördüklerini belirten Mısırlıoğlu şunları kaydetti: “Afyon’da toplam 58 mahalle, 18 ilçe, 49 belde ve çok sayıda köy vardır. Hizmet alanında yerel ve genel yönetimlere sorunların çözüm yollarını medya aracılığıyla bildireceğiz. Erenler Mahallesi Afyonumuzun dışarıya açılan bir penceresidir. Bu mahalleyi üniversite eğitimi görmek için şehrimize her yıl 40 binin üzerinde gelen öğrenciler barınma ve sosyal ihtiyaçlar için tercih etmektedir. Pandemi nedenli ilimizde bulunmayan öğrenciler pandemi bitiminde dönecekler. Erenler’de hayalet bir şehirle karşılaştık. Sokaklar ıssız başı boş hayvanlarla doluydu. Düzenleme, temizlik yoktu. Alt yapı yetersiz durumdadır. Bunları yerel yönetime dile getirdik. Orada ki insanlar çaresizlik içerisindeler. Erenler’in mahalle olarak kalması veya eskisi gibi köy statüsüne dönüşme durumu mahkemeliktir. Hangi statü de olursa olsun ihtiyaç duyulan yatırımların yapılması gerekmektedir. Sayın Belediye Başkanımız bura ile yakından ilgilendiklerini belirtti. Erenler şehrimizi yöneten herkesin sorumluluğunda bir alandır.”
“BAKAN’IN İSTİFASI MİLLETLE
DALGA GEÇER GİBİ”
Ekonomik feryadın çaresizlikle dile getirildiğini aktaran Mısırlıoğlu şöyle konuştu: “Türkiye’nin ekonomiden sorumlu bakanı olan önceki dönem Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak gayri ciddi bir şekilde sosyal medya hesabı üzerinden istifa mektubu yayınlamıştır. Bir sorumluluk bir erdemlilik gereği öncelikle basın toplantısı düzenlemesi gerekirdi. Türk Milleti ile dalga geçer gibi ınstagram hesabı üzerinden istifasını duyurmuştur. Medyada bu habere 24 saat sansür uygulanıldı. Bununla ilgili haberi Türk Milleti yabancı basından alıyor. Basının, adaletin özgür olmadığı, yargının baskı altında olduğu bir yerde insan hak ve hürriyetinden özgürlükten bahsedilemez. 18 yıllık iktidarın ülkeyi getirdiği durum ortadadır. Türk ekonomisi hovardaca, fütursuzca yapılan yatırımlarla iflas ettirildi.” >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme