Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti’de görev bölümü yapıldı

İYİ Parti’de görev bölümü yapıldı

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, seçimli genel kurulun ardından hafta sonu yapılan toplantı ile yeni yönetim kurulu üyeleri arasında görev ve iş bölümünün tamamlandığını açıkladı

 

İYİ Parti İl yönetimi hafta sonu yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri arasında görev bölümünün yanı sıra Genişletilmiş İl Divan Toplantısını gerçekleştirdi.
GÖREV DAĞILIMI TAMAMLANDI
16 Ağustos 2020 tarihinde yapılan seçimli genel kurul toplantısı sonrası İl Başkanlığına görevine seçilen Muhammet Mısırlıoğlu, yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımını tamamladıklarını kaydederek şunları söyledi: “12 Eylül Cumartesi günü yapılan toplantıda yeni seçilen yönetim kurulunda görev bölümünü yaptık. Buna göre; İl Sekreterliğine Tevfik Sarı, İl Muhasipliğine Şaban Çallıöz, Parti Sözcülüğüne Mehmet Bahşi, Teşkilat Başkanlığına Celal Bursalıoğlu, Seçim Hukuk İnsan Hakları Başkanlığına Eyüp Hasırcıoğlu, Siyasi İşler Başkanlığına Selahattin Mühsürler, Uluslar-arası Türk Dünyası Sorumluluğuna Hamdi Arık, AR-GE Sorumluluğuna Celal Başpınar, Ma-halli İdare Sorum-luluğuna Ahmet Hastürk, Ekonomi Sorumluluğuna Nazan Balcı Gülener, Basın Yayın Medya Sorumluluğuna Halil Erdin, Strateji İletişim Sorumlulu-ğuna Zekeriya Okyar, Eğitim Kültür Sorumluluğuna Mehmet Adar, Sos-yal ve Kadın Poli-tikaları Sorumlulu-ğuna Sevgi Ayar, Teknoloji Çevre Poli-tikaları Sorumlulu-ğuna Ramazan Derin, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Sorumluluğuna Serdar Balık getirildi.”
TEŞKİLATLARA SEÇİME
HAZIR OLUN ÇAĞRISI
İYİ Parti Genişletilmiş İl Divan Toplantısı da hafta sonu gerçekleştirildi. Toplantıya İYİ Parti’nin 18 İlçe Başkanı ve İlçe Sekreterlerinin tamamı katıldı. Toplantıda konuşan İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, “Her an seçim olacakmış gibi tüm teşkilatlarımızın hazır olmasını, eksiklerin bir an önce giderilmesi yönünde çalışmalar ve çaba gösterilmesini istiyoruz. Seçimli kongre sürecimizi tamamladık. Ülkemizde her alanda çözülmesi gereken pek çok sorun var. İYİ Parti olarak iktidar yolunda gerekli hazırlıkları tamamlayarak vatandaşın hak ettiği gerçek hizmeti sunmamız için milletimiz, insanımız bizlerden çok umutludur. Vatandaş haklı olarak hizmet ve sorunların çözümü beklentisi içerisindedir. Üzerimize düşeni inşallah ekip ruhuyla hep birlikte yapacağız.” İfadelerini kullandı.
İYİ Parti Teşkilat Başkanı Celal Bursalıoğlu da İlçe Başkanlarına tüzükteki maddeler doğrultusunda çalışmalara hız vermeleri gerektiğini bildirerek, İlçe Başkanlarının il teşkilatıyla iş birliği içinde çalışması gerektiğini sözlerine ekledi. İYİ Parti Ekim ayı İl Divan Toplantısı Emirdağ İlçesi’nde yapılacak.”
>> Kocatepe Haber Merkezi