İYİ Parti'de 9 ilçenin kongresi tamamlandı

İYİ Parti İlçe teşkilatlarının seçimli olağan kongre takvimi işliyor. Bu bağlamda 9 ilçe kongresi tamamlandı   İYİ Parti'de İlçe Kongre takvimi devam ediyor. 9 Şubat 2020 tarihinde başlayan ilçe kongreleri kapsamında bu hafta sonu 6 ilçe kongresinin yapılması ile toplamda 9 ilçenin kongresi tamamlandı. Başmakçı, Çay, Hocalar, Sultandağı, ilçe kongreleri yapıldıktan sonra geçtiğimiz Pazar günü [&hellip]

İYİ Parti İlçe teşkilatlarının seçimli olağan kongre takvimi işliyor. Bu bağlamda 9 ilçe kongresi tamamlandı

İYİ Parti’de İlçe Kongre takvimi devam ediyor. 9 Şubat 2020 tarihinde başlayan ilçe kongreleri kapsamında bu hafta sonu 6 ilçe kongresinin yapılması ile toplamda 9 ilçenin kongresi tamamlandı.
Başmakçı, Çay, Hocalar, Sultandağı, ilçe kongreleri yapıldıktan sonra geçtiğimiz Pazar günü de Çobanlar ve Sinanpaşa ilçelerinin kongresi yapıldı. Başmakçı İlçesi’nde Âdem Oruç, Çobanlar İlçesi’nde Ahmet Uysal, Hocalar İlçesi’nde Fikri Özer seçim sonrası yönetim kurulu üyeleri ile görevlerine devam etti. Çay İlçesi’nde İlçe Başkanı Yücel İnanç görevi Bekir Peker’e, Sultandağı İlçesi’nde Mustafa Doğan görevi Aykut Okumuş’a devretti. Bekir Peker ve Aykut Okumuş ekipleriyle beraber 2. olağan kongrede İlçe Başkanı olarak yeni görev aldılar. Şubat ayı içersinde ilçe kongrelerinin yarısını tamamlayan İYİ Parti’de, Mart ayı sonuna kadar tüm ilçe kongrelerinin tamamlanması planlanıyor.

Bakmadan Geçme