İYİ Parti ziyaretlere devam ediyor

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Erdal Gümüş ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi, Türk Eğitim-Sen ve Afyonkarahisar Ticaret Borsası yönetim kurulunu ziyaret etti.İYİ Parti İl Başkanı Erdal Gümüş ve il başkan yardımcıları Celal Bursalıoğlu, Nazmiye Kılçık, Ömer Karaağaç ve Kadir Delikanlı'dan oluşan yönetim kurulu dün ilimizde bazı ziyaretlerde bulundu.'SANDIKLARA ORTAK SAHİP ÇIKALIM'İYİ Parti [&hellip]

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Erdal Gümüş ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi, Türk Eğitim-Sen ve Afyonkarahisar Ticaret Borsası yönetim kurulunu ziyaret etti.
İYİ Parti İl Başkanı Erdal Gümüş ve il başkan yardımcıları Celal Bursalıoğlu, Nazmiye Kılçık, Ömer Karaağaç ve Kadir Delikanlı’dan oluşan yönetim kurulu dün ilimizde bazı ziyaretlerde bulundu.
“SANDIKLARA ORTAK SAHİP ÇIKALIM”
İYİ Parti heyeti ilk ziyaretini Cumhuriyet Halk Partisi’ne yaptı. CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan ve yönetim kurulunun hazır bulunduğu ziyarette konu erken seçim ve sandık güvenliği oldu. İYİ Parti İl Başkanı Erdal Gümüş erken seçimlerde adaylarının Meral Akşener olduğunu, genel başkanlarını mutlaka Cumhurbaşkanı seçtirmek için ellerinden gelen her türlü çalışmayı yapacaklarını söyledi. CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan ise, yapılacak erken seçimlerde sandıkların güvenliğini ortak çalışmayla yapalım ve heyetlerimiz bu konuda çalışmalara hemen başlasın dedi.
MÜHSÜRLER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanlığına yeniden seçilen Mehmet Mühsürler’e görevinde başarılar dileyen İYİ Parti heyeti partilerinin çalışmalarıyla ilgili Başkan Mühsürler’e bilgiler verdiler. Demokrasinin gereği olan siyasi partiler sıralamasına İYİ Parti’nin de olmasından mutluluk duyduğunu söyleyen Mühsürler, heyete çalışmalarında başarılar diledi.
“İYİ PARTİ HAZIR”
Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şibe Başkanı Nizamettin Şenol’u makamında ziyaret eden İYİ Parti’yi kalabalık bir öğretmen gurubu karşıladı. Erken seçim kararının açıklandığı saatlerde yapılan ziyarette konu 24 Haziran seçimleri oldu. Kurulduklarından bugüne ilçe, belde, köy ve mahalleri sürekli gezdiklerini, buralarda temaslar kurduklarını söyleyen İYİ Parti İl Başkanı Erdal Gümüş, seçimlere en hazır partinin İYİ Parti olduğunu söyledi. Nizamettin Şenol ise, yeni kurulan ve ilk seçimlere girecek olan İYİ Parti’ye çalışmalarında başarılar diledi.

Bakmadan Geçme