• Haberler
  • Gündem
  • İYİ Parti Sözcüsü: Afyon önemli bir başlangıç olacak

İYİ Parti Sözcüsü: Afyon önemli bir başlangıç olacak

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, partisinin Genel Başkanı Meral Akşenir’in 26 Ağustos tarihinde Afyonkarahisar’da önemli açıklamalar yapacağını ve bu açıklamaların Türk siyasetinde önemli bir başlangıç olacağını söyledi.

İYİ Parti Medya İlişkileri Başkanı ve Parti Sözcüsü, Ankara Milletvekili, TBMM Dışişleri Komisyonu Üyesi Kürşad Zorlu, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında Genel Başkan Meral Akşener’in 28 Mayıs seçimlerinin ardından sonuçları analiz ettiğini, eksiklikleri, hataları teşkilatlarla değerlendirdiğini ve bu kapsamda 26 Ağustos’ta Afyonkarahisar’da vatandaşlara hitap edeceğini ifade etti.

GENEL BAŞKAN AFYONKARAHİSAR’DA ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNACAK

Zorlu, Genel Başkan Akşener’in 26 Ağustos tarihinde Afyonkarahisar’da yapacağı açıklamalarının Türk siyasetinde önemli bir başlangıç olacağını dile getirerek, “Büyük Taarruz’un 101. yıldönümü vesilesiyle bazı etkinlikleri gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılında İYİ Parti olarak bazı faaliyetleri ülke sathında gerçekleştirme kararı aldık. Özellikle 26 Ağustos tarihine dikkat çekiyorum. Burada yapılacak önemli açıklamaların Türk siyasetinde önemli bir başlangıç olacağını ifade etmek istiyorum.” şeklinde konuştu. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme