• Haberler
  • Genel
  • “İYİ Parti korkusuyla yatıp kalkıyorlar”

“İYİ Parti korkusuyla yatıp kalkıyorlar”

İYİ Parti İl Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu, iktidar yürüyüşünü Afyonkarahisarlılarla birlikte başlattıklarını söyledi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın partisinin Afyonkarahisar programında AK Parti iktidarına yüklenerek, “Samimiyetle söylüyorum Siyasetin göbeğinde olan biri olarak şu anda İYİ Parti korkusuyla yatıp kalkıyorlar. Ne yaparsanız yapın sokak siyasetine devam edeceğiz” dedi   İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından [&hellip]

İYİ Parti İl Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu, iktidar yürüyüşünü Afyonkarahisarlılarla birlikte başlattıklarını söyledi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın partisinin Afyonkarahisar programında AK Parti iktidarına yüklenerek, “Samimiyetle söylüyorum; Siyasetin göbeğinde olan biri olarak şu anda İYİ Parti korkusuyla yatıp kalkıyorlar. Ne yaparsanız yapın sokak siyasetine devam edeceğiz” dedi

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından partinin 4. kuruluş yıldönümüne özel “500 Üye Katılım Töreni ve Konser” programı 22 Ekim 2021 Cuma akşamı Veysel Eroğlu Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Programa; Eski Bayındırlık ve İskân Bakanı İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, 57. Hükümet Bayındırlık ve İskân Bakanı Abdülkadir Akcan, İYİ Parti Isparta Milletvikili Aylin Cesur, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Kütahya İl Başkanı Erol Ertürk, Uşak İl Başkanı Şener Toköz, Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam, Burdur İl Başkanı Faruk Erkan, Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, Giresun İl Başkanı Abdülkadir Eroğlu, Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Amasya İl Başkanı Avni Verdi, Tokat İl Başkanı Ömer Sağol, Teşkilat Başkan Yardımcıları; Ankara eski Milletvekili Arslan, Faysal Hacımustafaoğlu, İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak, CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Ömer Akyıldız, Halil Aydoğdu, Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı, Gelecek Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Selim Karakaş, Gelecek Partisi Kadın Kolları Başkanı Hüsna Yıldırım, DEVA Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Daylık, DEVA Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Alper Kocatürk, DP Afyonkarahisar İl Başkanı Hikmet Bülbül, İhsaniye Belediye Başkanı Tunay Türkmen, Dereçine Belediye Başkanı Ömer Yıldız, Yeşilçiftlik Belediye Başkanı Mehmet Ali Sakal, Millet Partisi İl Başkanı Selahattin Genç, SP Afyonkarahisar İl Başkanı Adnan Şenel, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve temsilcileri katıldı.
“13. CUMHURBAŞKANI MİLLET
İTTİFAKININ ADAYI OLACAK”
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu programın açış konuşmasını yaptı. Mısırlıoğlu, İYİ Parti’nin 4. kuruluş yıldönümünde partiye atılan iftiralara, kumpaslara karşı milletin gösterdiği teveccüh, teşkilatların kararlı ve azimli çalışmalarıyla göğüs gerildiğini söyledi. Mısırlıoğlu, “Hepsinden önemlisi Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener partimize kurulan tüm kumpasları Elif gibi dimdik duruşuyla, ferasetiyle tarumar etmiştir. Partimizin yapılacak ilk seçimlerin mutlak galibi olacağına inancımız tamdır. Genel Başkanımızında dediği gibi Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı bizim adayımız olacaktır. Bizde Afyonkarahisar’dan ilan ediyoruz. 13. Cumhurbaşkanı Millet İttifakının adayı olacaktır.” dedi.
“AKŞENER BAŞBAKAN OLACAK”
Muhammed Mısırlıoğlu, iyileştirilmiş ve güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçilmesiyle İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in Allah’ın izni, Türk Milletinin teveccühüyle Başbakan olacağını söyledi. Mısırlıoğlu, “Bizim derdimiz Türk Milletini bu ucube Başkanlık Sistemiyle içine düşürüldüğü tek adam sisteminden kurtarmaktır. Milletimize 20 yıl önce 3C ile mücadele edeceğini vaad ederek iktidara gelen AKP şu anda yönetmiş olduğu Türkiye’yi adeta yasaklar, yolsuzluk ve yoksulluk batağına sürüklemiştir. Düşmüş olduğu rant ve saltanat sevdası adeta gözünü karartmış, kendilerinin haricinde kimseyi gözü görmemekte. Ülkemizin Cumhuriyetin kuruluşundan bugüne kadar tüm kazanımlarını yabancıya ve yandaşa peşkeş çekmiştir. Batan geminin malları gibi tasfiye eden AKP tüm kamu yatırımlarını işportacı mantığıyla yol, tünel, araç geçiş garantili köprü, havaalanı yaptı yolcu garantili. Allah’tan mezarlık yapmıyorlar cenaze garantili. Hastane yaptılar hasta garantili.” diye konuştu.
“İYİ PARTİ 4 YILDA BÜYÜK MESAFE ALDI”
Programın son konuşmasını Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın yaptı. Aydın, “Geçen 4 yılı söylerken aslında kolay söyleniyor. Bu süre içerisinde yaşanmışlıklar, arkasında yatanlar ve idealizmle biraraya gelen insanların oluşturdukları siyasi yapı Türk siyasetinde bu kadar büyük değişiklikler yapabileceğine o gün inanmayanlara karşı bugün alınan mesafe ve İYİ Partinin iktidara yürüyen bir parti olarak geldiği durum kendine has büyük bir hikâyedir.” dedi.
“YAŞANANLARI TÜRK SİYASİ
TARİHİ YAZACAK”
Koray Aydın, Türk siyasetinde gelinen durumu zorbalığın, baskının, devlet gücünün kullanılıp, kitlelerin sindirildiği ve toplumun adeta korku tüneli içerisine sokularak teslim aldığı bir dönem olarak tanımladı. Aydın, “Bu yapının kurgularını yapan insanların demokrasiyle kazanılan tüm hakları insanlarımızın elinden alma planlı girişimlerine karşı bu ülkenin geleceğine el koyabilmek için birilerinin birşey yapması lazımdır. İşte İYİ Parti bu düşünce etrafından olan insanların farklı siyasi partilerden ayrılarak ülkenin geleceğine el koyma iradelerini ortaya koyarak oluşturdukları partinin adı İYİ Parti’dir. Unutmayın partimizin teşkilatlanması için gayret gösterdiğimiz dönemde herkesi biryerden tehdit edenler oldu. Yetki belgelerini alanları bile açıktan tehdit edenler oldu. Hapishane yolunu işaret edenler oldu. Gün geldi etrafımıza örülmüş olan bu çemberi yırtabilmek için cesareti, iradeyi gerekirse kavga etmeyi bile göze alarak öne atılmayı bir zaruret olduğunu görenlerin ayağa kalkış destanını yaratarak partinin oluşumunu meydana getirmeleri ileride Türk siyasi tarihi yazıldığında görülecektir. Onun içindir ki partimiz bugün vardır.” diye konuştu.
“TÜRK SİYASETİNDE KORKU
DUVARINI AKŞENER YIKTI”
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Recep Tayyip Erdoğan’a verdiği cevapla korku siyasetinin yıkıldığını söyleyen Aydın şöyle konuştu: “Seçim döneminde de iktidar tarafından korku silahı bir anahtar gibi kullanıldı. Recep Tayyip Erdoğan seçim döneminde Genel Başkanımız Meral Akşener’e ‘Seni hapse atacağım.’ dediğini asla ve asla unutmayacağız. Liderimiz Meral Akşener’de önüne bavul koyup meydanlara çıkıp ‘Ey Recep Tayyip Erdoğan benim bavulum hazır hapse girmeye hazırım.’ dediği gün Türk siyasetinde korku duvarının yıkıldığı andır. Siyaset cesaret ister, dik durmak gerekir. Bu yüce milleti içine düştüğü durumdan kurtarabilmek için can feda etmek gerekiyorsa bunu feda edebilecek nitelikte olan insanların başlatmış olduğu bu siyasi süreç Türk Milletinin fıtrasının ta kendisidir.”
“NE YAPARLARSA YAPSINLAR SOKAK SİYASETİNE DEVAM EDECEĞİZ”
AK Parti’nin oylarının erimeye başladığını, İYİ Parti’ye üye olanların yüzde 80’nin AK Parti’den geçiş yaptıklarını belirten Aydın şunları kaydetti: “Sarayda oturanların uykusu katçı, panik halindeler ne yapacaklarını bilmiyorlar. Seçimi erkenemi sona mı alalım diye düşünüyorlar. Zaten ‘Şakirleri’ kaymış. Ringe düşmüş boksör vaziyetindeler. Ne yapacaklarından bile doğru dürüst haberleri yoktur. Her attıkları adım geri tepiyor. Samimiyetle söylüyorum; Siyasetin göbeğinde olan biri olarak şu anda İYİ Parti korkusuyla yatıp kalkıyorlar. Ne yaparsanız yapın sokak siyasetine devam edeceğiz. Milletimizle kucaklaşacağız, bütünleşeceğiz. Dokunmadan, dinlemeden, temas etmeden, ayağına gitmeden, büyüklük taslayıp, tepeden bakarak değil onlarla tüm değerlerimiz üzerinde buluşarak Türkiye’yi kuşatmış olan soygun ve talan düzenini bunlara en iyi şekilde anlatacağız. Özellikle milli değerlerimize, yüce dinimiz İslam’a karşı yapılmış olan tüm sahte girişimleri, yüzlerine takılı olan maskeleri indireceğiz. Görceksiniz kendisini güçlü sanan o AK Parti’yi bu seçimlerde yerle bir edeceğiz ve Türkiye’nin birinci partisi olacağız.”
ÇELİK VE KURTOĞLU SAHNE ALDI
Programın konser bölümünde Halk Müziği Sanatçısı Sami Çelik ile Fantezi Müzik Sanatçısı Cengiz Kurtoğlu sahne aldı. İYİ Parti’nin programında rozet takılan ve plaket verilen isimler şu şekilde sıralandı: “İYİ Parti Afyonkarahisar Merkez ilçe Başkanı Burhanettin Buğa, Başmakçı İlçe Başkanı Yaşar Uğurlu, Bayat İlçe Başkanı Şakir Cirit, Bolvadin İlçe Başkanı Süleyman Toker, Çay İlçe Başkanı Bekir Peker, Çobanlar İlçe Başkanı Ahmet Uysal, Dazkırı İlçe Başkanı Metin Özbay, Dinar İlçe Başkanı Oktay Sayın, Emirdağ İlçe Başkanı Ergün Yardımcı, Hocalar İlçe Başkanı Nihat Sarı, İhsaniye İlçe Başkanı Süleyman Gür, İscehisar İlçe Başkanı Necmi Öz Sarı, Sandıklı İlçe Başkanı Emir Erkalan, Sinanpaşa İlçe Başkanı Osman Aslan, Sultandağı İlçe Başkanı Yılmaz Kırtaş, Şuhut İlçe Başkanı Cengiz Oral, Evcile İlçe Başkanı Fathin Öztürk. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme