İYİ Parti kahvaltıyla seçim startını verdi

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Erdal Gümüş, 24 Haziran seçimlerine çok iddialı hazırlanan İYİ Parti’nin Afyonkarahisar teşkilatının seçimlerin birinci partisi olacağına inandıklarını söyledi.Seçim startı nedeniyle kahvaltıda bir araya gelen yönetim kurulu üyelerine konuşma yapan İl Başkanı Erdal Gümüş, bu baskın seçimin kendileri için çok önemli olduğunu ve tüm vatandaşlarla bire bir görüşüleceğini ifade etti. 16 [&hellip]

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Erdal Gümüş, 24 Haziran seçimlerine çok iddialı hazırlanan İYİ Parti’nin Afyonkarahisar teşkilatının seçimlerin birinci partisi olacağına inandıklarını söyledi.
Seçim startı nedeniyle kahvaltıda bir araya gelen yönetim kurulu üyelerine konuşma yapan İl Başkanı Erdal Gümüş, bu baskın seçimin kendileri için çok önemli olduğunu ve tüm vatandaşlarla bire bir görüşüleceğini ifade etti. 16 yıldır koalisyonsuz bu ülkeyi yöneten AKP’nin ülkeyi batırdığını, yandaşlarını paraya boğduğunu kaydeden Gümüş, “25 Haziran sabahı İYİ Parti’nin güneşi ile uyanacağız. Herkesin sıkıntısını iyi bir yönetim, iyi insanların iyi çalışmaları sonucunda gidereceğiz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı olacağına kesinlikle inanıyoruz. Milletvekilliği içinde ilimizde birinci parti olmak için çok çalışacağız” dedi.

Bakmadan Geçme