İYİ Parti ilçelerde de bayramlaştı

İYİ Parti İl Başkanlığı Ramazan Bayramında tüm ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek teşkilatları ve halkımızla bayramlaştı. Resmi bayramlaşma programları kapsamında İYİ Parti İl Başkanımız Muhammet Mısırlıoğlu, bayramın ikinci günü Sandıklı, Şuhut ,Atlıhisar,Hocalar, Kızılören, Dinar, Dazkırı, Evciler, Başmakçı ve Sinanpaşa ilçe, belde teşkilatlarımız ve halkımızla bayramlaştı, hasret giderdi. Halkımızın yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşma proğramı büyük coşku ile [&hellip]

İYİ Parti İl Başkanlığı Ramazan Bayramında tüm ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek teşkilatları ve halkımızla bayramlaştı.
Resmi bayramlaşma programları kapsamında İYİ Parti İl Başkanımız Muhammet Mısırlıoğlu, bayramın ikinci günü Sandıklı, Şuhut ,Atlıhisar,Hocalar, Kızılören, Dinar, Dazkırı, Evciler, Başmakçı ve Sinanpaşa ilçe, belde teşkilatlarımız ve halkımızla bayramlaştı, hasret giderdi.

Halkımızın yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşma proğramı büyük coşku ile gerçekleşti.
Bayramların, birlik, beraberlik, sevginin ve hoşgörünün yaşandığı günler olduğunu belirten İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu “Biz büyük bir aileyiz. Birlikte bütün zorluklara göğüs geren, birlikte ağlayıp birlikte gülebilen, zorlukları birlikte aşmasını bilen bir aileyiz. Bu mübarek Ramazan Bayramında da birlikte olabilmekten büyük mutluluk duyuyorum. Tüm vatandaşlarımıza aileleriyle, sevdikleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzur dolu nice bayramlar geçirmenizi diliyorum. Ramazan Bayramınızı kutluyorum” dedi.
Başkan Mısırlıoğlu “Hedefimiz İlk seçimde iktidar olmaktır. Birlik ve beraberlik ruhu ile seçimlere odaklanacağız. Birlik ve beraberliği sağlayacak, daha çok kenetleneceğiz. Milletin bizden beklediği iktidara ulaşacağız” dedi.

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme