İYİ Parti İl Başkanı İnkaya oldu

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı'na emekli öğretmen Mehmet İnkaya atandı. Seçimlerde alınan sonuçların ardından İYİ Parti'nin genel değerlendirme toplantısı Sandıklı ilçesinde yapılmış, bu toplantıda yaşanan büyük çalkantılar sonrasında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener görevinden istifa etmişti. Uzun süre tartışmalar yaşanan İYİ Parti'de Genel Başkan Meral Akşener partililerin ısrarı ile görevine geri dönmüş, İYİ Parti'nin [&hellip]

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’na emekli öğretmen Mehmet İnkaya atandı. Seçimlerde alınan sonuçların ardından İYİ Parti’nin genel değerlendirme toplantısı Sandıklı ilçesinde yapılmış, bu toplantıda yaşanan büyük çalkantılar sonrasında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener görevinden istifa etmişti. Uzun süre tartışmalar yaşanan İYİ Parti’de Genel Başkan Meral Akşener partililerin ısrarı ile görevine geri dönmüş, İYİ Parti’nin tüm Türkiye’deki teşkilatlarında yeniden yapılanmaya gidilmişti. Bu kapsamda İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın İYİ Parti’nin tüm il başkanları ve parti yöneticilerinin istifalarını istemişti. Afyonkarahisar İl Başkanı Erdal Gümüş ile İl Yönetim Kurulu üyeleri istifalarını parti yöneticilerine bildirmişlerdi.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın dün Afyonkarahisar ile birlikte 54 ilin yeni il başkanlarını açıkladı. İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’na, daha önceki yönetimde İl Başkan Yardımcısı olarak görev alan emekli öğretmen Mehmet İnkaya atandı.

Bakmadan Geçme