İYİ Parti İGM üyelerine partiden ziyaret

İYİ Parti'nin İGM üyeleri partilerinin İl ve Merkez İlçe yönetim kurulu üyelerince ziyaret edildi. Meclis Toplantısını izleyen İYİ Partililer daha sonra kendi aralarında bir toplantı yaptı Meclisin Aralık ayı toplantısının 3. birleşimini izleyen İYİ Partililer toplantı sonrası İYİ Parti Üyeleri ile birlikte toplantı yaptı. İNKAYA: ARKADAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ İYİ Parti İl Başkanı Mehmet İnkaya toplantı öncesi [&hellip]

İYİ Parti’nin İGM üyeleri partilerinin İl ve Merkez İlçe yönetim kurulu üyelerince ziyaret edildi. Meclis Toplantısını izleyen İYİ Partililer daha sonra kendi aralarında bir toplantı yaptı

Haber

Meclisin Aralık ayı toplantısının 3. birleşimini izleyen İYİ Partililer toplantı sonrası İYİ Parti Üyeleri ile birlikte toplantı yaptı.
İNKAYA: ARKADAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ
İYİ Parti İl Başkanı Mehmet İnkaya toplantı öncesi yaptığı açıklamada, partililer olarak İl Genel Meclisi Üyelerini ziyarete geldiklerini söyledi. İGM’de yürütülen çalışmalarla ilgili olarak bilgileri olduğunu dile getiren İnkaya, “Partimizin meclis üyelerini görev yaptıkları mecliste ziyaret ederek onore etmek istedik. Bu vatana bir çivi dahi çakan her kimse onlara iyi niyetle yardımcı olmayı istiyoruz. Bu ziyareti İl İdare Kurulu Üyelerimiz, Merkez İlçe Başkanımız Burhanettin Buğa ile birlikte kalabalık şekilde geldik. Bunu da özellikle yaptık. Çünkü İYİ Parti vatanını, milletini her insan kadar seven, sayan, düşünen bir partidir. Bu ziyareti yapmaktan dolayı mutluyuz. Arkadaşlarımızın çalışmalarını sitayişle takip ediyoruz.” dedi.
PARTİLİ ZİYARETİ ONURLANDIRDI
İYİ Parti Merkez İl Genel Meclisi Üyesi Alper Yağcı, parti yöneticilerini mecliste ki odalarında ağırlamaktan gurur duyduklarını kaydetti. Yağcı, il merkezinden tüm ilçeler ve köylere kadar yürütülen hizmetlerin takipçisi olmayı sürdüreceklerini ifade etti. Dinar İYİ Parti İl Genel Meclisi Üyesi Murat Orhan, 8 aylık kısa zamanda bizlere sorumlu muhalefet anlayışıyla yüklenen sorumlulukla sayısı 100’ü aşan köylerin sorunlarıyla ilgili önergeler vererek gündem oluşturarak, ihtiyaçların 2020 yılı programına alınması için uğraştıklarını söyledi. Orhan, parti yöneticilerinin yaptıkları ziyaretten büyük onur duyduklarını sözlerine ekledi.
ÇOBAN’I DA ZİYARET ETTİLER
İYİ Parti İl Başkanı Mehmet İnkaya, Merkez İlçe Başkanı Burhanettin Buğa ve Yönetim Kurulu Üyeleri İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban’ı da ziyaret ettiler.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme