İYİ Parti heyetinden Türk-İş'e ziyaret

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı heyeti Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu'yu temsilciliğin yeni hizmet binasında ziyaret etti. Ziyarette çeşitli konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu   Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) Afyonkarahisar İl Temsilcisi Muharem Uslu, temsilciliğin yeni hizmet binasında yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaretçileri kabul ediyor. İYİ Parti Afyonkarahisar Teşkilat mensupları Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem [&hellip]

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı heyeti Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu’yu temsilciliğin yeni hizmet binasında ziyaret etti. Ziyarette çeşitli konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) Afyonkarahisar İl Temsilcisi Muharem Uslu, temsilciliğin yeni hizmet binasında yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaretçileri kabul ediyor. İYİ Parti Afyonkarahisar Teşkilat mensupları Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette; İYİ Parti Teşkilat Başkanı Celal Bursalıoğlu, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Hastürk, Harun Sağlam, İl Muhasibi Şaban Çallıöz, Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Enes Kamburoğlu ve Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Gökhan Toker yer aldı.
“DEMHAR SİTESİ
AFYONUMUZA HAYIRLI OLSUN”
Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu, büyük bir yükün altına girerek DEMHAR konutları ve iş yerlerini alınlarının akıyla tamamladıklarını belirtti. Uslu, “Büyük bir yükün altına girdik ve bu siteyi yüzümüzün akıyla tamamladık. Türk-İş olarak faaliyetlerimize burada devam edeceğiz. Büyük bir işi başardığımız için çok mutluyuz. Arkadaşlarımızla beraber bu başarının sevincini yaşıyoruz. Genel Başkanımız büyük destek oldular. Esnafımız sağ olsun bize güvendi. Afyonkarahisar’ımıza hayırlı olsun.” dedi.
BURSALIOĞLU: PARTİMİZE ENERJİ KAZANDIRDIK
İYİ Parti Teşkilat Başkanı Celal Bursalıoğlu Türk-İş’in yeni yerinin hayırlı olmasını diledi. Bursalıoğlu şöyle konuştu: “Biz il yönetimine geldikten sonra partimize büyük bir enerji kazandırdık. Çalışkan değerli bir İl Başkanımız var ve bizde onun bu enerjisine ayak uydurmaya çalışıyoruz. Halkımızın partimize büyük bir teveccühü var. İnşallah çalışmalarımızın karşılığını ilk seçimde alacağız. Tekrar yeni yeriniz hayırlı olsun.”
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme