İYİ Parti heyeti esnafı ve STK'ları dinledi

İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Afyonkarahisar programı kapsamında esnaf odaları ve STK'ları ziyaret etti   Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, beaberinde İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve beraberindeki partililerle birlikte, Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu, Afyonkarahisar Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Nevzat Algan, Türkiye Emekliler Derneği Şube Başkanı Ahmet Ege, Esnaf [&hellip]

İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Afyonkarahisar programı kapsamında esnaf odaları ve STK’ları ziyaret etti

Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, beaberinde İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve beraberindeki partililerle birlikte, Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu, Afyonkarahisar Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Nevzat Algan, Türkiye Emekliler Derneği Şube Başkanı Ahmet Ege, Esnaf Odalar Birliği, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Atatürkçü Düşünce Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Veli Cengiz ve Tüm İşçi Emeklileri, Dul ve Yetimler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Başkanı Bekir Döner’e ziyaret etti.
Ziyaretlerde konuşan İYİ Parti İl Başkanı Mısırlıoğlu, “Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda STK’larımızı ziyaret ederek esnafımızın sorunlarını yerinde tespit ediyoruz. Bugün de Milletvekilimiz Sayın Hasan Subaşı programımıza katıldılar. Sizlerin sorunlarını sizden bilgi alarak TBMM’de grup toplantısında ve basın toplantısında kamuoyuna duyuracaklar.” dedi.
Milletvekili Subaşı da sivil toplum kuruluşlarının, emeklilerin esnafın sorunlarını çok iyi bildiklerini anlatarak, “Sizlerin sesi olmak için Afyonkarahisar’a geldik. Esnafımızın, memurumuzun ve emeklimizin derdini en iyi bilen partiyiz. Sizlerin istek ve taleplerini TBMM’de dile getireceğiz.” şeklinde konuştu.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Bakmadan Geçme