İYİ Parti'den 'Kapalı Nüfus Sayımı' Önerisi

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu'nun kapalı nüfus sayımı teklifini gündeme getirerek ülkenin geleceği için bu uygulamanın zaruri hale geldiğini söyledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun nüfus sayımı çağrısının ivedilikle karşılık bulması gerektiğini ifade eden İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu, ülkemizdeki kaçakların tespiti için çok mantıklı bir çağrıda bulunmuş, kapalı nüfus sayımı teklif etmiştir. Bu teklifin acilen karşılık bulması gerektiği kanaatindeyim. Onlarca suç kaydı ile sokaklarda rahatça gezebilen şahıslar yüzünden hiçbirimizin can güvenliği kalmadı. 22 yılda ülkenin adalet sistemini çökertenler bu ülkeye bunu borçlular. “

Mısırlıoğlu, ülkenin geleceğini ve hatta bugününü tehdit eden bir başka unsurun ise sığınmacılar olduğuna dikkat çekerek açıklamasına şöyle devam etti:

“Türkiye’yi mesken tutmuş sığınmacılar bir parazit misali topluma zarar vermektedir. Vatandaşlarımız öz yurdunda garip kalmış, yabancı uyruklu şahıslara sunulan imkanların binde biri kendi vatandaşlarımıza sunulamaz hale gelmiştir. Bu ülkenin çözülmesi gereken sorunlarının başında bu konu gelmektedir.

İYİ Parti olarak para karşılığı dağıtılmış olan tüm vatandaşlıkların iptali için dava açtığımızı hatırlatmak isterim. Bu demografik işgale dur diyebilmek için, sesimizin daha gür çıkması için ben tüm vatandaşlarımızı bu davaya müdahil olmaya davet ediyorum. Kanuna aykırı bir şekilde Suriyelilere verilen vatandaşlıkların geri alınması ülkemizin bugünü ve yarını için hayati önem arz etmektedir.”

Bakmadan Geçme