İYİ Parti'de Yeni İstifa, Olgun'dan 'Birlik' Mesajı

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof Dr. Ümit Özlale, partisinden istifa ettiğini duyurdu. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyon Milletvekili Hakan Şeref Olgun önemli bir paylaşımda bulundu

İYİ Parti'de Yeni İstifa, Olgun'dan 'Birlik' Mesajı

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof Dr. Ümit Özlale, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Resmi sosyal medya hesabından kararını açıklayan Özlale, "Bugün itibarıyla partimdeki görevlerimden ve partimden istifa ettiğimi kamuoyuna saygılarımla duyururum." ifadelerini kullandı.

VEKİL SAYISI 30'A DÜŞTÜ


Ümit Özlale'nin istifasıyla birlikte Meclis'teki dağılımda değişiklikler oldu. Bu istifayla birlikte İYİ Parti'nin milletvekili sayısı 30'a geriledi.

 

HAKAN ŞEREF OLGUN'DAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

İYİ Parti'de Yeni İstifa, Olgun'dan 'Birlik' Mesajı

Ümit Özlale'nin istifasının ardındanİYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ile dayanışma içerisinde olduğunu gösteren fotoğraf karelerini paylaşan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun şunları söyledi:

"Kazanılacak çok zaferimiz,

Biriktirilecek çok anımız,

Daha gidecek çok yolumuz var...

İnandığımız bir kutlu yolculukta yürüyoruz.İnandığımız bir dava etrafında kenetlendik.Geleceğimizi daha güçlü kılmak için azim ve kararlılıkla engelleri aşa aşa durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz.

Ortak kaygımız da, mücadelemiz de ülkemiz için.İnananlar bizimle yürüsün, geri kalanların yolu açık olsun.Liderimiz Müsavat DERVİŞOĞLU önderliğinde İYİ günler görmek için BİZ DAHA YENİ BAŞLIYORUZ.."

İYİ Parti'de Yeni İstifa, Olgun'dan 'Birlik' Mesajı

Bakmadan Geçme