İYİ Parti çocukları unutmadı – Kocatepe Gazetesi

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları tarafından Akarçay'da çocuklara yönelik etkinlik düzenledi. Akarçay’da gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda çocuk katıldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk  Bayramı nedeniyle düzenlenen etkinliklerde çocuklar doyasıya eğlenirken, aileleri de piknik yaptı.İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Av. Esra Yılmaz, 'Bu Bayram Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği tek bayramdır. Dünyada bunun örneği yoktur. [&hellip]

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları tarafından Akarçay’da çocuklara yönelik etkinlik düzenledi. Akarçay’da gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda çocuk katıldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk  Bayramı nedeniyle düzenlenen etkinliklerde çocuklar doyasıya eğlenirken, aileleri de piknik yaptı.
İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Av. Esra Yılmaz, “Bu Bayram Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği tek bayramdır. Dünyada bunun örneği yoktur. Günün önemi çocuklar olunca, bizde “İYİ çocuklar İYİ olacak” adı altında bir etkinlik hazırladık. Çocuklarımız çeşitli eğitici oyunlarla eğlendiler. Bu tür etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

Bakmadan Geçme