• Haberler
  • Genel
  • İyi Parti Afyon'da 0 çekecek Cumhur ittifakı 5 CHP belki 1

İyi Parti Afyon'da 0 çekecek Cumhur ittifakı 5 CHP belki 1

Karahisar TV'nin ev sahipliğinde Kocatepe, Odak, Türkeli ve Anahaber Gazetelerinde ortak yayınlanan Seçime Doğru Programının konuğu AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

Karahisar TV’nin ev sahipliğinde Kocatepe, Odak, Türkeli ve Anahaber Gazetelerinde ortak yayınlanan Seçime Doğru Programının konuğu AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Avukat Ali Özkaya oldu. Gazeteci-Yazarlar Mehmet Emin Güzbey, Sezer Küçükkurt, Ertuğrul Sevim ve Ömer Mazi sordu Milletvekili Özkaya net cevap verdi. Milletvekili Özkaya, iddialı bir açıklama bulunarak, “İYİ Parti Afyon’dan Milletvekili çıkaramayacak, Cumhur İttifakı ise 5 vekil çıkaracak”
Kocatepe, Türkeli, Odak ve Anahaber Gazetelerinde aynı anda yayınlanan Seçime Doğru röportajlarının konuğu olan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya önemli açıklamalarda bulundu. Özkaya şu zamana kadar yapılanları ve bundan sonra yapacaklarını Gazeteciler Sezer Küçükkurt, Mehmet Emin Güzbey, Ertuğrul Sevim ve Ömer Mazi’ye anlattı. Programa yeni dönemde yapacaklarını anlatarak başlayan Milletvekili Özkaya, “Bu yaşadığımız deprem bizim için çok tarihi bir süreç oldu ve hızlı bir karar almamızı gerektirdi. Deprem sonrası TOKİ konutlarının sağlam ve güvenilirliği gördük. Bu bize bir referans verdi. Afyonkarahisar’daki şu anda 1250 olan konut yapımını 3 bine çıkaracağız 1750 konut daha ilave edeceğiz. Yine Akören kasabasının karşısında 1 milyon 250 bin dönüm arazide TOKİ tarafından müstakil ve toplu konut yapacağız. Büyük bir konut seferberliği başlatacağız. TOKİ’den daha önce konut almamış ihtiyaç sahibi ve TOKİ’nin şartlarına uygun insanımıza konut yapacağız” dedi.
HASTANE İHTİYACI VAR
Ataköy Bölgesine ciddi bir hastane ihtiyacı olduğunu dile getiren Milletvekili Özkaya, “Kanlıca’da TOKİ konutları mevcut. Ataköy-Mareşal Çakmak-Ali İhsan Paşa-Esentepe-Harbiş bölgesi. O bölgede geçen seçimlerde tespit ettiğimiz ciddi bir hastane talebi var. Ayrıca da yeni yapılan cezaevimizden mevcut hastanemize çok yoğun bir sirkülasyon gelmesi nedeniyle hastane trafiği kilitleniyor ve hastanede verim düşüyor. Hem o bölgedeki halkımızın istifade edeceği hem de cezaevimizin mevcut hastanemizi en az sıkıntıya sokarak onların da rahat tedavi olabileceği bir hastane projemiz var. Yer tespitlerini yaptık bunları netleştirip Bakanlığımıza teklif edeceğiz. Teklifimiz sonrasında ise inşallah yatırım programı ile birlikte temelini atacağız” dedi.
https://www.kocatepegazetesi.com/manset/iyi-parti-afyonda-0-cekecek-cumhur-ittifaki-5-chp-belki-1/
#afyon #afyonkarahisar #akparti #aliözkaya #kocatepegazetesi #sezerküçükkurt #mehmetemingüzbey #ertuğrulsevim #ömermazi #seçimedoğru @AvAliOzkaya

Bakmadan Geçme