• Haberler
  • Genel
  • “İyi günde, kötü günde yanınızdayız”

“İyi günde, kötü günde yanınızdayız”

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, şehit Sami Çiftçi’nin ailesiyle iftar yaptı. Balkanlıoğlu, “İyi günde, kötü günde yanınızdayız” dedi Vali İrfan Balkanlıoğlu, eşi Esma Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve eşi Emine Çoban ile birlikte şehit ailesine ziyaretinde bulundular. Vali İrfan Balkanlıoğlu ve beraberindekiler, geçtiğimiz yıl Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde Şehit düşen Piyade Üsteğmen Sami Çiftçi'nin ailesi ile [&hellip]

"İyi günde, kötü günde yanınızdayız"

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, şehit Sami Çiftçi’nin ailesiyle iftar yaptı. Balkanlıoğlu, “İyi günde, kötü günde yanınızdayız” dedi

Vali İrfan Balkanlıoğlu, eşi Esma Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve eşi Emine Çoban ile birlikte şehit ailesine ziyaretinde bulundular. Vali İrfan Balkanlıoğlu ve beraberindekiler, geçtiğimiz yıl Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde Şehit düşen Piyade Üsteğmen Sami Çiftçi’nin ailesi ile iftar yemeğinde bir araya geldiler.
Emekli Emniyet Amiri Şehit Babası Mehmet Çiftçi ve ailesi, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ve eşlerini karşılarken, Esma Balkanlıoğlu, hayırlı ramazanlar dileklerinde bulunarak, şehit annesi Hani Çiftçi’ye çiçek verdi. Vali Balkanlıoğlu, “Şehidimizin acısı unutulmayacak muhakkak. Ama bizler sizlerin hem iyi hem kötü gününüzde yanındayız. Sizler bize, şehitlerimizin emanetlerisiniz. Bize de bu emanete sahip çıkacağız” dedi.
Ziyarette Şehit Piyade Üsteğmen Sami Çiftçi’nin ruhuna dualar okundu. Duygulu anların yaşandığı ziyaret esnasında Vali Balkanlıoğlu, “Şehitimiz Sami Çiftçi bu vatanı korumak uğruna canını seve seve feda etmiştir. Ona ve tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, tüm Şehit ve Gazi ailelerinin Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme