• Haberler
  • Genel
  • İyi başladı kötü bitti – Kocatepe Gazetesi

İyi başladı kötü bitti – Kocatepe Gazetesi

Ligde oynadığı ilk iki maçı kaybeden Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı bu hafta kendi evinde konuk ettiği Mersin Büyükşehir Belediyespor'la karşılaştı. Maç öncesi her iki ekibinde galibiyeti bulunmazken maçı 77-83'le kazanan Mersin ilk galibiyetini almış oldu Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı ilk iki haftayı kaybetmişti. 3. hafta karşılaşmalarından galibiyeti bulunmayan Afyonkarahisar [&hellip]

İyi başladı kötü bitti

Ligde oynadığı ilk iki maçı kaybeden Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı bu hafta kendi evinde konuk ettiği Mersin Büyükşehir Belediyespor’la karşılaştı. Maç öncesi her iki ekibinde galibiyeti bulunmazken maçı 77-83’le kazanan Mersin ilk galibiyetini almış oldu

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı ilk iki haftayı kaybetmişti. 3. hafta karşılaşmalarından galibiyeti bulunmayan Afyonkarahisar Belediyespor ve Mersin Büyükşehir Belediyespor Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Maçı 77-83’le kazanan Mersin ilk galibiyetini almış oldu.
Maça Raymond’un kazandığı hava atışıyla başlayan Afyonkarahisar Belediyespor ilk çeyrekte başarılı bir performans sergiledi. İlk çeyreği rakibi karşısında 18-16’lık skorla önde tamamlayan Basketbolcularımız ikinci sete avantajla başladı.
İkinci çeyrekte basketbolcuların yoğun gayreti ile aradaki 2 fark 8 sayıya yükseldi. İkinci çeyreğin sonunda 39-31’lik skorla ilk yarıyı önde tamamlayan Afyonkarahisar Belediyespor ikinci yarıya önde başladı.
Üçüncü çeyrek başladığında oyundaki ağırlığını artıran Afyonkarahisar Belediyespor aradaki farkı 10 sayıya kadar çıkardı. Fakat Mersin ekibi çeyrek sonunda aradaki farkı 6 sayıya tekrar indirdi ve üçüncü periyot 61-55’le tamamlandı.
Son çeyrek başladığında oyundan düşen Afyonkarahisar Belediyespor rakibinin elde ettiği sayılar karşısında geriye düştü. Maçın sonunda ise 83-77’lik skorla rakibine boyun eğen Afyonkarahisar Belediyespor en yakın rakibi Mersin Büyükşehir Belediyespor’a mağlup oldu ve ilk galibiyet şansını da elinden kaçırdı.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme