İTÜ maçının hakemleri belli oldu

Meksa Yatırım Afyon Belediyespor'un Sigortam.net İTÜ'yü konuk edeceği maçın Başhakemi Emin Moğulkoç olacak   İNG Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Meksa Yatırım Afyon Belediyespor basketbol takımı ligin 15. haftasında evinde Sigortam.net İTÜ'yü konuk edecek. Maçın hazırlıklarına başlayan Afyon Belediye bu maçtan galibiyet ile ayrılmak istiyor. Afyon Belediye'nin bu maçı kazanması halinde puanı 21'e çıkacak. Ayrıca [&hellip]

Meksa Yatırım Afyon Belediyespor’un Sigortam.net İTÜ’yü
konuk edeceği maçın Başhakemi Emin Moğulkoç olacak

İNG Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Meksa Yatırım Afyon Belediyespor basketbol takımı ligin 15. haftasında evinde Sigortam.net İTÜ’yü konuk edecek. Maçın hazırlıklarına başlayan Afyon Belediye bu maçtan galibiyet ile ayrılmak istiyor. Afyon Belediye’nin bu maçı kazanması halinde puanı 21’e çıkacak. Ayrıca 5 galibiyeti bulanan Afyon Belediye bu maçı alırsa galibiyet sayısı da 6’ya yükselecek.
Afyon Belediye’nin Sigortam.net İTÜ’yü konuk edeceği maça Federasyon tarafından Emin Moğulkoç Başhakem olarak görevlendirildi. Moğulkoç’a ise Zafer Yılmaz ve Mehmet Şahin yardımcılık yapacak.

Bakmadan Geçme