• Haberler
  • Spor
  • İTÜ Basket hızlı başladı – Kocatepe Gazetesi

İTÜ Basket hızlı başladı – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden takımların tümünün yer aldığı Federasyon Kupası maçları Sigortam.net İTÜ Basket ile Manisa Büyükşehir Belediyespor karşılaşması ile başladı. Atatürk Spor Salonu'nda oynanan maça hızlı başlayan İTÜ Basket ilk çeyrekte ele geçirdiği üstünlüğü maç sonuna kadar sürdürdü ve maçı 102-84 kazandı.İlk çeyreğe hızlı başlayan ekip İTÜ Basket oldu. İlk çeyrekte 3 farkı [&hellip]

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden takımların tümünün yer aldığı Federasyon Kupası maçları Sigortam.net İTÜ Basket ile Manisa Büyükşehir Belediyespor karşılaşması ile başladı. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maça hızlı başlayan İTÜ Basket ilk çeyrekte ele geçirdiği üstünlüğü maç sonuna kadar sürdürdü ve maçı 102-84 kazandı.
İlk çeyreğe hızlı başlayan ekip İTÜ Basket oldu. İlk çeyrekte 3 farkı yakalayıp üstünlüğü sağlayan İTÜ çeyrek sonuna kadar üstünlüğü korudu. İlk çeyreği 24-21 kazanan İTÜ Basket oldu.
İkinci çeyrekte hızını artıran İTÜ Basket, Manisa savunmasını oldukça rahat geçti.  Bu çeyrekte farkı artırmaya başlayan İTÜ Basket, toplam 30 sayı kaydetti. Manisa’dan ise 21 sayılık cevap geldi. İlk yarıyı İTÜ Basket 54-42 önde tamamladı.
Üçüncü çeyreğe Manisa hızlı başladı. Manisa bu çeyrekte 28 sayı buldu. Dinlenmeye geçen İTÜ ise Manisa’ya 23 sayı ile cevap verdi. Üçüncü çeyrek 77-70 İTÜ Basket üstünlüğü ile geçildi.
Son çeyrekte yeniden maça dönen İTÜ Basket 25 sayı üretti. Manisa ise 14 sayı ile cevap verdi ve maçı 102-84 İTÜ Basket kazandı.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme