• Haberler
  • Genel
  • İTO’dan Eroğlu’na ziyaret – Kocatepe Gazetesi

İTO’dan Eroğlu’na ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, İstanbul Ticaret Odası Yönetimini Kabul Etti Orman ve Su Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, makamındaki kabulde yaptığı konuşmada, İTO’nun köklü bir kuruluş olarak dünyanın en önemli ticaret odalarından biri olduğunu belirtti. İTO’nun bu özellikleriyle gurur duyduklarını ifade eden Prof. Dr. Eroğlu, kendilerinin de gereken desteği verdiklerini [&hellip]

İTO'dan Eroğlu'na ziyaret

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, İstanbul Ticaret Odası Yönetimini Kabul Etti

Orman ve Su Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, makamındaki kabulde yaptığı konuşmada, İTO’nun köklü bir kuruluş olarak dünyanın en önemli ticaret odalarından biri olduğunu belirtti. İTO’nun bu özellikleriyle gurur duyduklarını ifade eden Prof. Dr. Eroğlu, kendilerinin de gereken desteği verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini söyledi.
İstanbul’un dünyanın incisi olduğunu dile getiren Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, daha önce de İstanbul’a önemli hizmetlerde bulunduklarını ifade etti.
Prof. Dr. Veysel Eroğlu, geçen dönemde İTO ile işbirliği içinde çalıştıklarını belirterek, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Geçen dönem olduğu gibi bu dönemde de ülkemize işbirliğiyle hizmet edeceğiz”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi. Yalçıntaş da İTO’nun 350 bin üye ile Türkiye ekonomisinin yüzde 45’ini temsil ettiğine dikkat çekerek, Türkiye’deki her 3 işletmeden birini İTO bünyesinde barındırdığını dile getirdi. Hükümet organlarıyla yakın ilişkiler içinde olduklarını belirten Yalçıntaş, bundan sonra da işbirliği içinde çalışmalarını sürdürmek istediklerini ifade etti.
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun ekibiyle Türkiye’de sonraki nesillere aktarılacak önemli çalışmalara imza attığını anlatan Yalçıntaş, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Sanayici olarak elbette üreteceğiz ama üretirken de hiçbir zaman unutmuyoruz ki, bütün çevre bizlere miras, biz atalarımızdan aldık evlatlarımıza bırakacağız. Dolayısıyla hiçbir zaman şuursuzca, etrafa zarar vererek, tabii kaynaklarımızı tüketerek yapılacak herhangi bir ne üretimin, ne de tüketimin yanındayız”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme