'İtici güç gençlerdir' – Kocatepe Gazetesi

Saadet Partisi Siyaset Okulu Başkanı Ercan Ketenci, 'Tarih boyunca hem ifsat hem de ıslah hareketlerinde itici güç hep gençler olmuştur. Medeniyetimizin hak ve adalet mücadelesinde de gençlerin gayreti, azmi, inancı ve heyecanı vardır. Saadet Partisi Gençlik Kolları olarak bizler de, gençliğimizi hazinemiz olarak görüyoruz. Bu hazineyi işleyerek değerine değer katmaya gayret ediyoruz. Bu anlamda Siyaset [&hellip]

Saadet Partisi Siyaset Okulu Başkanı Ercan Ketenci, “Tarih boyunca hem ifsat hem de ıslah hareketlerinde itici güç hep gençler olmuştur. Medeniyetimizin hak ve adalet mücadelesinde de gençlerin gayreti, azmi, inancı ve heyecanı vardır. Saadet Partisi Gençlik Kolları olarak bizler de, gençliğimizi hazinemiz olarak görüyoruz. Bu hazineyi işleyerek değerine değer katmaya gayret ediyoruz. Bu anlamda Siyaset Okulu da ciddi bir kilometre taşı olmuştur.” ifadeleriyle çalışmanın önemine vurgu yaptı.
İlk hafta programında; Felsefe Profesörü Kasım Turhan, Ahlak Felsefesi’nin Temel Kavramları, ve Ahlak Sosyoloji ilişkisi konulu dersleri anlattı.
Dr. Enes Taş, “Ahlak ve din ilişkisi” isimli dersi işlerken, Doç. Dr. Abdülkerim Çalışkan, Ahlak ve Siyaset isimli dersi işleyerek, gençlerle sivil toplum kuruluşlarındaki ve siyasetteki birikim ve tecrübelerini paylaştı.

Bakmadan Geçme