• Haberler
  • Genel
  • İtalya’da Afyon’u temsil ediyorlar – Kocatepe Gazetesi

İtalya’da Afyon’u temsil ediyorlar – Kocatepe Gazetesi

İtalya’nın Verona şehrinde 50’nci kez düzenlenen Uluslararası Mermer Dizayn ve Teknolojileri Fuarı başladı Afyonkarahisar’dan miili katılım ve bireysel katılım düzeyinde 13 firmanın temsil edildiği fuar sektörel olarak dünyanın en önemli fuarı sayılıyor.İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) tarafından organize edilen milli katılımcılar THY’ye ait özel uçak ile Verona havalimanına ulaştılar ve fuarın açılışı yapıldı.İstanbul Maden İhracatçıları [&hellip]

İtalya'da Afyon'u temsil ediyorlar

İtalya’nın Verona şehrinde 50’nci kez düzenlenen Uluslararası Mermer Dizayn ve Teknolojileri Fuarı başladı

Afyonkarahisar’dan miili katılım ve bireysel katılım düzeyinde 13 firmanın temsil edildiği fuar sektörel olarak dünyanın en önemli fuarı sayılıyor.
İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) tarafından organize edilen milli katılımcılar THY’ye ait özel uçak ile Verona havalimanına ulaştılar ve fuarın açılışı yapıldı.
İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Başkanı Ali Kayhaoğlu önderliğinde ekonomi bakanlığı yetkilileri ve İtalya büyükelçiği ticaret ateşeliği yetkilileri ile çok sayıda sivil toplum örgüt başkanı fuarda milli katılımcılara tek tek ziyarette bulundular.
Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye İhracatçı Meclisi (TİM) üyesi Hüseyin Şehitoğlu ile Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Günay Kart ile ATSO Meclis üyesi, TOBB delegesi Adnan Demirel, birlikte Afyonkarahisar’ın tanıtımında katkıda bulunan firmalara plaket dağıtıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme