• Haberler
  • Genel
  • İşyerine molotof atıp kaçtı – Kocatepe Gazetesi

İşyerine molotof atıp kaçtı – Kocatepe Gazetesi

Ambaryolu'nda bir işyerine molotof kokteylli saldırı yapıldı Ambaryolu'ndaki bir işyerine, siyah kasklı bir şahıs sarı renkli motosiklet ile gelip molotof attı. İhbarı değerlendiren Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olayın meydana geldiği yer ve çevresindeki sokakları kontrol altına aldı. Motorsikletiyle Güvenevler Mahallesi'ne kaçan şüpheli, ekiplerin takibi sonucunda yakalandı. Olayın şüphelinin kundakladığı işyeri sahibiyle birkaç saat önce kavga [&hellip]

İşyerine molotof atıp kaçtı

Ambaryolu’nda bir işyerine molotof kokteylli saldırı yapıldı

Ambaryolu’ndaki bir işyerine, siyah kasklı bir şahıs sarı renkli motosiklet ile gelip molotof attı.
İhbarı değerlendiren Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olayın meydana geldiği yer ve çevresindeki sokakları kontrol altına aldı. Motorsikletiyle Güvenevler Mahallesi’ne kaçan şüpheli, ekiplerin takibi sonucunda yakalandı.
Olayın; şüphelinin kundakladığı işyeri sahibiyle birkaç saat önce kavga ettiği ve kavgaya kızarak olayı gerçekleştirdiği anlaşıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Kaçtı ama yakalandı

Polisten kaçan bir araç, takip sonucunda yakalandı

İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, Asayiş ekiplerinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Özel, “Gazi Mahallesi’nde devriye göre-vini ifa eden Asayiş ekibinin şüphelendiği beyaz renkli Şahin marka bir otomobil durdurulmak istenmiş, araç durmayarak Konya Yolu Köprülü Kavşağından Organize Sanayi Kavşağına, bu kavşakta kırmızı ışığa uymayarak, trafiği tehlikeye düşürmek suretiyle ANS istikametine kaçmaya devam etmiştir. Takibi yapılan otoya yaklaşıldığında oto sürücüsünün aracı takibi yapan ekip otosuna doğru direksiyonu kırarak durdurulmasına izin vermemiş, diğer resmi ekiplerinde takibe katılması neticesi şüpheli araç Çayırbağ Köyü’nde durdurulmuş, aracın şoför mahallinden inen şüpheli bir şahıs yaya olarak kaçmaya başlamış yaşanan kovalamaca neticesi şahıs yakalanmıştır. Yaya kaçan şüpheli şahsın bir suçtan dolayı adli mercilerce aranması olduğundan kaçtığı anlaşılmıştır. Takibi yapılan aracın plakasındaki rakam grubundan bir tanesi siyah bantla değiştirilmiş olduğu, oto da bulunan diğer 4 şahsın yapılan incelemelerinde şahıslardan üçünün değişik suçlardan birçok kayıtları olduğu ancak aranmadıkları tespit edilmiştir. Şahıslardan bir tanesinin üzerinde bir adet bıçak çıkmış ayrıca söz konusu otodan bir adet av tüfeği ile 2 adet dolu av tüfeği kartuşu elde edilmiştir. Aranması olan şahıs Adli Mercilerce tutuklanmıştır” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme