• Haberler
  • Siyaset
  • 'İstismarın her türlüsüne karşıyız' – Kocatepe Gazetesi

'İstismarın her türlüsüne karşıyız' – Kocatepe Gazetesi

AK Parti İl Başkanlığı'nın her hafta düzenlediği basın toplantısında AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Mustafa Ötken ve Hüseyin Ceylan Uluçay kameraların karşısına geçti. Gündemdeki konuları değerlendiren AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözlerini kınadıklarını [&hellip]

AK Parti İl Başkanlığı’nın her hafta düzenlediği basın toplantısında AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Mustafa Ötken ve Hüseyin Ceylan Uluçay kameraların karşısına geçti. Gündemdeki konuları değerlendiren AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na yönelik sözlerini kınadıklarını belirtti.
ERKEĞE SÖYLENMESİ İLE BAYANA SÖYLENMESİ AYNI DEĞİL
“Önüne yatmak” deyiminin kullanımının yanlışlığına dikkat çeken Yurdunuseven, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Sayın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ile ilgili bir açıklaması oldu. Bu açıklamayı şiddetle kınıyoruz. Makul bir insanın, bunda kastedilen şeyin bir istismar kokan cümle olduğunu söyleyecektir. Afyon’da olsun, diğer yerlerde olsun bu sözü tevil etmeye kalktılar. Daha önce de Rıza Sarraf’a da söylendi bu, diye. Bir erkeğe söylenmesi ile bir bayana söylenmesi arasında bir farkın olması gerekiyor. Normal, makul bir insanın bunu anlaması gerektiği kanaatindeyim” dedi.
GÖZ YUMMAMIZ MÜMKÜN DEĞİL
CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal’ın söylemlerinde AK Parti’nin istismarcıları koruduğuna ilişkin algı oluşturmak istediğini kaydeden Yurdunuseven, şöyle devam etti:
“Biz ne anlamda olursa olsun istismara tamamen karşıyız. Dini inancımız gereği istismar yapana gideceği yerde Allah’ın ceza vereceğine inanıyoruz. Bu dünyada da cezasının çekilmesi için gereken her şey yapılacaktır. Bundan herkes emin olsun. Hiçbir şekilde hiçbir istismara göz yummamız mümkün değildir. İstismara karşı mücadele ediyoruz.”
VAATLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK
AK Parti olarak 3 ve 6 aylık vaatlerinin hepsini yerine getirdiklerini aktaran Yurdunuseven, “3 ve 6 aylık vaatlerimizin yüzde 100’ünü gerçekleştirdik. Reformların ise yüzde 70’ini gerçekleştirdik. Bunu gururla söylüyoruz. Haziran’da inşallah Avrupa’ya vizesiz olarak gireceğiz” dedi.
İFLAS
ERTELEME İÇİN YENİ DÜZENLEME
Şirketlerin borçlarını ödememek için iflas erteleme istediklerini hatırlatılması üzerine Yurdunuseven, “İflas erteleme iyi niyetle çıkarılmış bir düzenlemedir. Nakit sıkıntısı yaşayanlar için düzenleme yapıldı. İflas erteleme son zamanlarda aleyhte kullanılacak duruma geldi. Hükümetimiz de bunu fark etti. İflas erteleme ile ilgili yeni bir düzenleme yapılacak.
Borçluyu öldürmeyelim ama alacaklının da ölmesine neden olmayalım” diye konuştu.     >> Murat ARISOY’un haberi

SANAT OKULU RANT OLMAYACAK
Bir basın mensubunun “Endüstri Meslek Lisesi’nin durumu ne olacak” sorusuna AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, şöyle cevap verdi:
“Endüstri Meslek Lisesi hakkında Bakanımız açıklama yaptı. Orası her halükârda bir yeşil alan olacak. Şu anda depreme dayanıklı değil. Orası güzel bir yeşil alan olacak. Rant olmayacak.”

Bakmadan Geçme