Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İstişare ve elbirliği bizim için önemli”

Bu haberin fotoğrafı yok

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, her fırsatta vatandaşlar bir araya geliyor. Emniyet Müdürü, Jandarma Komutanı ve diğer yöneticilerle birlikte Ataköy’ü ziyaret eden Zeybek, “Elbirliğiyle Afyon’u hak ettiği yere getireceğiz” dedi

 

Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hamza Çömez, İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Koca, Yüntaş Genel Müdürü Selim Arıcı, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, Belediye birim amirleri ile birlikte mahalle sakinleriyle buluşan Başkan Zeybek, vatandaşların talep ve önerilerini aldı.
“AFYON’U EL BİRLİĞİ İLE HAK ETTİĞİ KONUMA GETİRECEĞİZ”
Ziyarette Ataköy Mahallesi’nde yaşanan sıkıntıları yerinde görme fırsatı bulan Başkan Zeybek, el birliği ile Afyonkarahisar’ı hak ettiği konuma getireceklerini söyledi. İstişareye büyük önem verdiklerine dikkat çeken Başkan ilgili birim amirleriyle birlikte gerçekleşen ziyarette taleplerle ilgili talimat verdi.
“AYAK BASMADIK MAHALLE BIRAKMAYACAĞIZ”
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, ziyareti sosyal medya hesabından şöyle değerlendirdi:
“Ataköy Mahalle Muhtarımız Muharrem Özdemir’in nazik daveti üzerine protokol üyelerimiz ve belediyeden çalışma arkadaşlarımla beraber Ataköy Mahallemize ziyaret gerçekleştirdik. Değerli Ataköy’lü kardeşlerime misafirperverlikleri sebebiyle yürekten teşekkür ederim. Allah’ın izniyle Afyon’da ayak basmadık mahalle, alınmadık gönül bırakmayacağız.”
Mahalle sakinleri ise ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hamza Çömez, İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti