'İstikrarın ve uyumun devam etmesi gerekiyor'

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, istikrar ve uyumun devam etmesi gerektiğini belirtti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban, seçim ziyaretlerini SGK Müdürlüğü ve Özerler Holding ile sürdürdü. Çoban, 'Özerler Holding'i Afyon'a yapmış olduğu hizmetlerden, istihdam dolayı kutlar ve tebrik ederiz. Afyon'da son 5 yılda yaptıklarımız ortada. Bu istikrarın bu uyumun devam etmesi gerekiyor. İlimizin daha [&hellip]

“İstikrarın ve uyumun devam etmesi gerekiyor”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, istikrar ve uyumun devam etmesi gerektiğini belirtti

Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban, seçim ziyaretlerini SGK Müdürlüğü ve Özerler Holding ile sürdürdü. Çoban, “Özerler Holding’i Afyon’a yapmış olduğu hizmetlerden, istihdam dolayı kutlar ve tebrik ederiz. Afyon’da son 5 yılda yaptıklarımız ortada. Bu istikrarın bu uyumun devam etmesi gerekiyor. İlimizin daha da çok ileri gitmesi için dev projeler hazırladık. Arkamızda Bakanımız ve Başbakanımız var. İnşallah yeni dönemde Yaşanabilir Afyon, Kültür Şehri Afyon ve Yeşil Afyon projelerimizle Afyon daha da güzel olacak. Allah hepinize sağlık, afiyet, mutluluk versin” diye konuştu. Afyon’da 600 işçi çalıştırdıklarını belirten Muzaffer Özer, “Özerler Holding olarak, Afyon’da işçi çalıştırmaktan hep gurur duyduk. Şu anda Afyon’da 600 çalışanımız var” dedi.
AFYON ARTIK FARKLI
Burhanettin Çoban, beraberindeki AK Parti İl Teşkilat üyeleri, Belediye ve İl Genel Meclis üyesi adayları ve partililer ile birlikte ziyaretlerini sürdürdü. Yenice ve Cumhuriyet mahalleleri ile Harbiş Bilgi evini ziyaret eden Başkan Çoban, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi. İlk olarak Yenice mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan adayı Çoban, hükümetin 12 yılda yaptığı yeniliklerden bahsetti. Çoban, “5 gün sonra seçim yasakları başlıyor. Biz mahallelerimize seçimden seçime değil her zaman geldik. 2009 yılı teslim aldığımız Afyon ile şimdiki Afyon bir değil. Türkiye de çok farklı artık. Sağlık sektöründe bir devrim yaşandı” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

“Ulaşılabilir bir Belediye Başkanı olduk”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, ulaşılabilir bir Belediye Başkanı olduğunu söyledi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, “Herkes için ulaşılabilir olduk. Kent merkezinde yaşayan tüm kesimlerin Belediye yönetiminde söz sahibi olmasını sağladık. Halkla ilişkiler çabamızın bir sonucu olarak hemşerilerimiz ve yaşayanlarımızın düşüncelerini ve katkılarını aldık. Başta Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu olmak üzere milletvekillerimiz, ilimizin değerli yöneticileriyle bir uyum içinde çalıştık. Yakalanan uyum sonrasında hizmet ve yatırımlarımızın kalitesini ve miktarını artırdık” dedi.
HERKES İMAR KONULARINI
SORABİLİR
Şeffaflığa önem verdiklerini hatırlatan Çoban, “Her fırsatta dile getirdiğim gibi dileyen her vatandaşlarımız, ihalelerimize, mali yapımıza, imar uygulamalarına, kayıtlarımıza ulaşabilir. Şöyle ki, vatandaşlarımız, ilk kez uygulamaya koyduğumuz Kent Bilgi Sistemi sayesinde, şehrin imarının son durumuna, internet sayfamızda yer alan ‘Kent Rehberinden’ bir tıkla öğrenebilecek kadar yakındır. Her defasında da 5 yıl boyunca isteyen her vatandaşımız, gelip belediyenin gelir- gider, ihale, imar konularını sorabilir, inceleyebilir, dedik. Bunu her zaman, her defasında ve her ortamda söyledik” diye konuştu.
“MHP’LİLERLE
BİRLİKTE KARAR ALDIK”
5 yıllık süre içerisinde Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nin kentin geleceğini şekillendirecek önemli kararlara imza attığını söyleyen Başkan Burhanettin Çoban; “Belediye Meclisi’nde aldığımız kararların tamamına yakınını MHP’li Meclis Üyelerimizin desteğiyle oy birliği ile aldık. Alınan kararlara verdikleri destekten dolayı kendilerine her fırsatta teşekkürlerimizi sunduk. Halkımızın uyarı ve eleştirilerine açık olduk. Herkesin Belediye Başkanı olduk, ulaşım kanallarını açık tuttuk” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyonkarahisar Belediyesi, şehir merkezinin 8 ayrı noktasında “Bilgi Evi” yaptı.
2013-2014 öğretim yılında toplam 2530 öğrencinin ücretsiz olarak eğitim-öğretim gördüğü Bilgi Evlerinde sınavlara hazırlık dışında birçok faaliyette bulunuluyor. Etüt, bilgisayar salonları, ücretsiz test dokümanı, akıllı tahtalar, oyun alanları ve 20 kişilik sınıfların bulunduğu Bilgi Evleri bütün çocuklarımız için eğitimde fırsat eşitliğini sağlıyor.

Bakmadan Geçme