İstiklal Tanıtım Merkezi inşaatı sürüyor

İstiklal Tanıtım Merkezi’nin inşaatının devam ettiği belirtildi Büyük Taarruz ve Kurtuluş Savaşı'nın bütün gerçekliği ile anlatılmasını ve o günkü şartların çok daha iyi anlaşılmasını sağlayacak Başkomutan Tarihi Milli Parkı İstiklal Tanıtım Merkezi'nin temeli Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Emrullah İşler ile Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve Vali Hakan Yusuf Güner'in katıldığı [&hellip]

İstiklal Tanıtım Merkezi inşaatı sürüyor

İstiklal Tanıtım Merkezi’nin inşaatının devam ettiği belirtildi

Büyük Taarruz ve Kurtuluş Savaşı’nın bütün gerçekliği ile anlatılmasını ve o günkü şartların çok daha iyi anlaşılmasını sağlayacak Başkomutan Tarihi Milli Parkı İstiklal Tanıtım Merkezi’nin temeli Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Emrullah İşler ile Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve Vali Hakan Yusuf Güner’in katıldığı törenle 18 Temmuz 2014 tarihinde 26 Ağustos Tabiat Parkı’nda atıldı.
İnşaat çalışmaları hızla devam eden tanıtım Merkezi Müsteşar Yardımcısı İbrahim Çiftçi, Genel Müdür Ahmet Özyanık, Daire Başkanları Mehmet Kılınç, Cemal Akacan, Ayhan Çağatay, Ramazan Dikyar, 5. Bölge Müdürü Mehmet Kuşçu ve Şube Müdürü Sebati Nur Akbaş tarafından inceleme ve denetim amaçlı ziyaret edildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme