• Haberler
  • Genel
  • “İstiklal Marşı Okuma” yarışmasında derceye giren öğrenciler Vali Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti

“İstiklal Marşı Okuma” yarışmasında derceye giren öğrenciler Vali Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti

Vali İrfan Balkanlıoğlu “İstaklal Marşı Okuma” yarışmasında dereceye giren öğrencileri makamında kabul etti Vali İrfan Balkanlıoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşlarda kalmakta olan İlköğretim okulu öğrencileri arasında, 12 Mart İstiklal Marşımızın kabulünün 91. Yıldönümü ve İstiklal Marşı Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u anma günü dolayısıyla, Fevzi Çakmak Yetiştirme yurdunda düzenlenen yarışmada dereceye giren [&hellip]

"İstiklal Marşı Okuma" yarışmasında derceye giren öğrenciler Vali Balkanlıoğlu'nu ziyaret etti

Vali İrfan Balkanlıoğlu “İstaklal Marşı Okuma” yarışmasında dereceye giren öğrencileri makamında kabul etti

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşlarda kalmakta olan İlköğretim okulu öğrencileri arasında, 12 Mart İstiklal Marşımızın kabulünün 91. Yıldönümü ve İstiklal Marşı Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u anma günü dolayısıyla, Fevzi Çakmak Yetiştirme yurdunda düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrenciler ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Osman Çizmeci, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Mustafa Lafcı ve Çocuk Evi Sorumlusu Ahmet Aşık’ı makamında kabul etti.
Dereceye giren öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Balkanlıoğlu; “Bugün 14 Mart Tıp Bayramını kutladık. Siz değerli çocuklarımızı da ileride geleceğin başarılı doktorları, mühendisleri, kaymakları hatta valileri olarak görmek isterim. Sizlerin şimdiden böyle güzel başarılara imza atmanız beni gururlandırıyor.” dedi.
Daha sonra yarışmada birincilik kazanan Keziban Menteş’ten İstiklal Marşı’nı dinleyen Vali Balkanlıoğlu, çocuklarımızın geleceğe uzanan yolda önlerinin hep açık ve aydınlık olması dilekleriyle yarışmada dereceye giren öğrencilere birer saat hediye etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme