• Haberler
  • Gündem
  • “İstiklal Marşı hürriyet aşkımızın en berrak ifadesidir”

“İstiklal Marşı hürriyet aşkımızın en berrak ifadesidir”

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü nedniyle yazılı bir mesaj yayınlayan Vali Mustafa Tutulmaz, “Her kelimesinde inanç, her dizesinde iman, her kıtasında cesaret ve kararlılık ile milli bilincimizin ve hürriyet aşkımızın en berrak ifadesi olan İstiklal Marşımız milli birlik ve beraberliğimizin mutabakat belgesidir. Milletimizi aynı istikamet etrafında birleştiren, hürriyetimizin ve istikbalimizin simgesi olan İstiklal Marşı’na saygı [&hellip]

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü nedniyle yazılı bir mesaj yayınlayan Vali Mustafa Tutulmaz, “Her kelimesinde inanç, her dizesinde iman, her kıtasında cesaret ve kararlılık ile milli bilincimizin ve hürriyet aşkımızın en berrak ifadesi olan İstiklal Marşımız milli birlik ve beraberliğimizin mutabakat belgesidir. Milletimizi aynı istikamet etrafında birleştiren, hürriyetimizin ve istikbalimizin simgesi olan İstiklal Marşı’na saygı duymak, her bir mısrasında şehitlerimizin aziz hatıralarının olduğunu bilmek, gençlerimize bu bilinci aşılamak hepimizin görevidir.” dedi.
Öte yandan 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü nedeniyle CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ve MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan’da, mesaj yayınladılar.

Bakmadan Geçme