İstiklal Madalyası için imza kampanyası başlıyor

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak'ın Afyonkarahisar'a İstiklal Madalyası verilmesi için TBMM'ye sunduğu kanun teklifine destek verilmesi için bugün saat 14'te Zafer Müzesi önünde imza kampanyası başlatılacak.Konuyla ilgili açıklama yapan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, 'Afyonkarahisar Kurtuluş Savaşı'nın başlangıç noktasıdır. Tarihi zaferimiz burada hayat bulmuştur. Bu yüzden Afyonkarahisar İstiklal Madalyasını çoktan hak eden bir şehirdir. Tüm [&hellip]

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak’ın Afyonkarahisar’a İstiklal Madalyası verilmesi için TBMM’ye sunduğu kanun teklifine destek verilmesi için bugün saat 14’te Zafer Müzesi önünde imza kampanyası başlatılacak.
Konuyla ilgili açıklama yapan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, “Afyonkarahisar Kurtuluş Savaşı’nın başlangıç noktasıdır. Tarihi zaferimiz burada hayat bulmuştur. Bu yüzden Afyonkarahisar İstiklal Madalyasını çoktan hak eden bir şehirdir. Tüm hemşehrilerimizi bu mücadeleye ortak olmaya çağırıyoruz. Bugün Zafer Müzesi önünde saat 14’te başlatılacak imza kampanyasına herkesin destek vermesini istiyoruz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme