• Haberler
  • Genel
  • 'İstiklal Harbi'nden daha kötü' – Kocatepe Gazetesi

'İstiklal Harbi'nden daha kötü' – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı'nda 'Terör Bitsin, Ülkem Bölünmesin' başlığıyla bir basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısında konuşan MHP'nin eski İl Başkanı Ahmet Zeki Ertürk, Türkiye'nin içinde bulunduğu sürecin, İstiklal Harbi döneminden daha kötü olduğuna dikkat çekti Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı'nda 'Terör Bitsin, Ülkem Bölünmesin' sloganıyla bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan MHP İl Başkanı [&hellip]

“İstiklal Harbi’nden daha kötü”

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı’nda “Terör Bitsin, Ülkem Bölünmesin” başlığıyla bir basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısında konuşan MHP’nin eski İl Başkanı Ahmet Zeki Ertürk, Türkiye’nin içinde bulunduğu sürecin, İstiklal Harbi döneminden daha kötü olduğuna dikkat çekti

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı’nda “Terör Bitsin, Ülkem Bölünmesin” sloganıyla bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan MHP İl Başkanı Aziz Aslan, “Ülkemizde son aylarda gelişen olaylar, hepimizin gözleri önünde cereyan etmektedir ve vatan evlatlarını üzmektedir. Bizler bu gelişmeler karşısında sessiz olamayacağımızı, ecdadımızın bize bu toprakları vatan kutsal değerleri çiğnetmeyeceğimizi açıklıyoruz. Demokrasi gibi süslü sözlere millet alıştı. Millet bu tehlikeyi anlamış durumda. Amerika’nın Irak’ a demokrasi getirmesi ile aynı yola girmiş oluyoruz. Bizim işimiz kavga gürültüyle değil. Afyonlu arif insanlar, Akil İnsanlar’ın gelmesini istemiyor” dedi.
“PKK’NIN ARKASINDA KİM VAR?”
MHP’nin eski İl Başkanı Ahmet Zeki Ertürk ise, Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini belirtti. Ertürk, “Türkiye, İstiklal Harbi’nden daha kötü günler geçiriyor. Bizler rahatsızlığımızı dile getirdik. Bugünkü şartlar çok daha vahim. Yurdumuzu istila eden düşmanlar belliydi. Onların imkanları belliydi. Şimdi, milletimizin beka probleminin doğmasına neden olan bu terör örgütünün arkasındaki güçlerin kimler olduğu belli değil. Gece silahlı, gündüz külahlı dediğimiz şekilde içimizde yaşıyorlar” diye konuştu.
“KAMUOYU YANILTILMAKTADIR”
Ertürk, şöyle devam etti:
“Terör Bitsin, Ülkem Bölünmesin diyoruz. Sürecin başlamasıyla birlikte hükümetin bütün bakanları, bütün imkanları Akil İnsanlar olarak isimlendirilen gruba tahsis edilen insanlarla birlikte kamuoyu yanıltılmaktadır. Terör faaliyetlerinin bitirilmesi gerekir. Ancak sürecin başlamasıyla birlikte, anladığımız şudur: Sanki barışı sadece sadece PKK ve AKP istemektedir. Hangi insan, memleketinden insanların öldürülmesinden mutluluk duyabilir? BDP dışında bütün siyasi partilerin terörün bitirilmesini arzu ettiklerine inanıyoruz. BDP ise PKK terör örgütünün siyasi temsilcisi durumundadır. Terör bitecek diye bütün devlet geleneklerimiz ve milli manevi değerlerimiz ayaklar altına alınamaz.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme