• Haberler
  • Genel
  • İstihdama yönelik projeler geliştiriliyor – Kocatepe Gazetesi

İstihdama yönelik projeler geliştiriliyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Genç Atılımcılar Derneği Başkanı İlyas Kaan Taytak, istihdama yönelik projeler geliştirdiklerini belirtti Afyonkarahisar Genç Atılımcılar Derneği Başkanı İlyas Kaan Taytak, gençlerin önünü açacak projelere imza attıklarını belirtti. Taytak, 'Planlarımız arasında İstihdama yönelik destekleyici Girişimcilik Programları, Seminer, Eğitim, Sertifika Programları, Sosyal ve Kültürel faaliyetler olarak da Şiir Dinletisi, Paneller, Konserler, Tiyatrolar, Konferanslar, Söyleşiler ve İmza [&hellip]

İstihdama yönelik projeler geliştiriliyor

Afyonkarahisar Genç Atılımcılar Derneği Başkanı İlyas Kaan Taytak, istihdama yönelik
projeler geliştirdiklerini belirtti

Afyonkarahisar Genç Atılımcılar Derneği Başkanı İlyas Kaan Taytak, gençlerin önünü açacak projelere imza attıklarını belirtti. Taytak, “Planlarımız arasında İstihdama yönelik destekleyici Girişimcilik Programları, Seminer, Eğitim, Sertifika Programları, Sosyal ve Kültürel faaliyetler olarak da Şiir Dinletisi, Paneller, Konserler, Tiyatrolar, Konferanslar, Söyleşiler ve İmza Günleri düzenlemeyi hedefliyoruz. Sosyal sorumluluk projeleri yürüteceğimiz faaliyetler arasında öncelikli yer almaktadır.” dedi.
ZORLUKLAR
YAŞANIYOR
Zaman zaman zorluklar yaşadıklarını aktaran Taytak, “Sivil toplum kuruluşu olarak bazı kesimlerden yeterli destek göremiyoruz. Özellikle siyasi ve ekonomik sebeplerden dolayı yapacağımız çalışmalarda bazı engellerle karşılaşıyoruz. Bulunduğumuz konum itibariyle ilimizde muhafazakâr tutum ve yeniliğe açık olmayan çevreler ve kişiler çalışmalarımızı kısıtlayıcı davranmaları en büyük zorluklardan birisidir” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme