İstenince oluyormuş – Kocatepe Gazetesi

Şehir merkezinde Bakanlar için alınan trafik önlemleri sayesinde trafik sorunu aşıldı. Önlemleri gören vatandaşlar “Demek ki istenince oluyormuş” dedi Trafik karmaşası her geçen gün artan Bankalar Caddesi’nde dün alınan trafik önlemleri sonucu trafiğin son derece akıcı olduğunu gören hemşehrilerimiz “Demek ki olabiliyormuş” demekten kendilerini alamadılar.Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel [&hellip]

İstenince oluyormuş

Şehir merkezinde Bakanlar için alınan trafik önlemleri sayesinde trafik sorunu aşıldı. Önlemleri gören vatandaşlar “Demek ki istenince oluyormuş” dedi

Trafik karmaşası her geçen gün artan Bankalar Caddesi’nde dün alınan trafik önlemleri sonucu trafiğin son derece akıcı olduğunu gören hemşehrilerimiz “Demek ki olabiliyormuş” demekten kendilerini alamadılar.
Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu dün Cuma namazını İmaret Camii’nde kıldıktan sonra, Valilik, Belediye ve AK Parti’yi ziyaret ettiler. Bu nedenle Bakanların güzergahında sabah saatlerinden itibaren trafik önlemleri alındı. Bankalar Caddesi’nde normalde de olması gerektiği gibi yol kenarlarına araç parkına izin verilmezken, İmaret Camii önünde de sürekli polis görev yaptı. Gedik Ahmet Paşa Okulu aralığında da uygunsuz parklara izin verilmedi. Hal böyle olunca trafik son derece akıcı bir halde seyretti. Yalnızca Bakanlar’ın Camiden çıkıp, Valilik’e intikalleri sırasında kısa süreli bir sıkışıklık yaşandı.
Bu durumu gören hemşehrilerimiz, “Memlekete keşke her gün bakan gelse. İşte Bankalar Caddesi’nde gerekli önlemler alınınca, kurallara uyulunca trafik sorunu falan kalmıyor. Demek ki istenince oluyormuş. Bu günümüz her günümüze örnek olmalı” diyerek yetkililere sitemlerini ilettiler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme