• Haberler
  • Genel
  • “İstemeyerek uğurlayacağız” – Kocatepe Gazetesi

“İstemeyerek uğurlayacağız” – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Samsun İl Emniyet Müdürü olarak Samsun'a tayini çıkan Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli'yi makamında ziyaret ederek, yeni görevinde de üstün başarılarının devamını diledi Beraberinde Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Solak ile birlikte Emniyet müdürünü makamında ziyaret eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, 2010 yılından bu yana Afyonkarahisar'da [&hellip]

"İstemeyerek uğurlayacağız"

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Samsun İl Emniyet Müdürü olarak Samsun’a tayini çıkan Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli’yi makamında ziyaret ederek, yeni görevinde de üstün başarılarının devamını diledi

Beraberinde Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Solak ile birlikte Emniyet müdürünü makamında ziyaret eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, 2010 yılından bu yana Afyonkarahisar’da yaptığı başarılı hizmetlerinden dolayı Türkmenli’ye teşekkür etti.
Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli’nin, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü görevinde de başarılı çalışmalarının devam edeceğinden emin olduğunu belirten Vali Balkanlıoğlu, birlikte yapılan başarılı hizmetlerden dolayı da Türkmenli’yi kutladı.
Vali Balkanlıoğlu “Afyonkarahisar da hem oluşabilecek olaylara karşı hem de oluşan olaylara müdahale etme konusunda başarılı çalışmalar yapan İsmail Türkmenli’yi istemeyerekte olsa yeni görev yerine uğurlayacağız. Bu münasebetle başarılı çalışmalarından ve Afyonkarahisar’a vermiş olduğu hizmetlerden dolayı İsmail Türkmenli’ye teşekkür ederek, yeni görev yerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Ziyarette hazır bulunan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Solak’da, Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli’ye yeni görev yerinin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak, üstün başarılarının devamı temennisinde bulundular. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme