İstek ve talepleri dinledi

Vali Mustafa Tutulmaz, Evciler İlçesi’ne bağlı merkez, kasaba mahalle ve köy muhtarları ile toplantı yaparak istek, talep ve önerilerini dinledi   Vali Mustafa Tutulmaz'ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya Kaymakam Abdullah Yüksel, Belediye Başkanı Ali Dede Savaş, il ve ilçe müdürleri ve muhtarlar katıldı. Vali Tutulmaz Evciler İlçesi temasları çerçevesinde Belediye Başkanı Ali Dede Savaş'a nezaket ziyaretinde [&hellip]

Vali Mustafa Tutulmaz, Evciler İlçesi’ne bağlı merkez, kasaba mahalle ve köy muhtarları ile toplantı yaparak istek, talep ve önerilerini dinledi

Vali Mustafa Tutulmaz’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya Kaymakam Abdullah Yüksel, Belediye Başkanı Ali Dede Savaş, il ve ilçe müdürleri ve muhtarlar katıldı. Vali Tutulmaz Evciler İlçesi temasları çerçevesinde Belediye Başkanı Ali Dede Savaş’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Savaş, ilçenin genel durumu ve yapmayı planlığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Evciler İlçe Jandarma Komutanlığı ile Evciler İlçe Emniyet Amirliğinde de inceleme ve denetlemelerde bulunan Vali Mustafa Tutulmaz, asayiş ve güvenlik konularında bilgiler alarak, bu konularda personele dikkatli ve hassas davranmaları talimatlarını verdi. Vali Tutulmaz Evciler İlçe Halk Kütüphanesi’ni ziyaret ederek, ilçe kütüphanesine kitap hediye etti. Vali Tutulmaz Evciler ziyareti sırasında atıl durumda bulunan eski Devlet Hastanesi binasını inceleyerek, binanın yeniden değerlendirilmesi ve kamu yararına kullanılması konusunda önerilerde bulundu.
KÖYLERDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ
Vali Mustafa Tutulmaz köylerde vatandaşlarla da bir araya gelerek istek ve talepleri dinledi.
Vali Mustafa Tutulmaz sırasıyla Evciler İlçesi Körkuyu Köyü, Dazkırı İlçesi Aşağıyenice, Karaağaçkuyusu, Hisaralan köyleri ve Başmakçı İlçesi Yassıören Köyü’ne ziyaretler gerçekleştirdi.
Ziyaretlerinde köy sakinleriyle görüşen Vali Tutulmaz, vatandaşların talep, istek ve sıkıntılarını dinledi. Yapılan hizmetler ve bu hizmetlerden memnuniyet hakkında da bilgiler alan Vali Tutulmaz, devletin imkânları çerçevesinde her türlü hizmetin yapıldığını, kamu görevlilerinin vatandaşa hizmet etmek için görev başında olduğunu söyledi.

Bakmadan Geçme