“İstek, talep ve önerilere açığız”

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, kentin kardeşlik anlamında belli bir potansiyelinin olduğunu ifade etti. Vali Güner, her türlü istek, talep ve önerilere valilik makamının açık olduğunu söyledi Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Vali Güner’e Afyonkarahisar Valisi olarak göreve başlamasının hayırlı ve uğurlu olması dileklerinde bulunmak üzere Çayırbağ Belediye [&hellip]

"İstek, talep ve önerilere açığız"

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, kentin kardeşlik anlamında belli bir potansiyelinin olduğunu ifade etti. Vali Güner, her türlü istek, talep ve önerilere valilik makamının açık olduğunu söyledi

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Vali Güner’e Afyonkarahisar Valisi olarak göreve başlamasının hayırlı ve uğurlu olması dileklerinde bulunmak üzere Çayırbağ Belediye Başkanı Yakup Çam, Basın Yayın Enformasyon İl Müdürü Ali Fuat Gölbaşı, Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Selami Çalışkan, Sigara ve alkollü içeceklere karşı mücadelesi ile tanınan Ahmet Yeşilay, İHA Temsilcisi Gökten Ceylan, Frig Vadiler Ultra Maroton Organizasyon Unlimited Academy Sorumlusu Ali Cem Aktaş, Reisoğlu Mermer Sahibi Bilgehan Uysal ve Koordinatör İbrahim Kocakulak, Kızılay Maden Suyu Bölge Müdürü Mehmet Başpınar, Afyonkarahisar eski Milletvekili Mahmut Koçak, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanları Şahap Mutlu ve Fikret Karaçorlu ziyarette bulundular.
Ziyaretler sırasında Vali Hakan Yusuf Güner’in nazik, ilgi ve alakalı yaklaşımından duydukları memnuniyeti dile getiren konuklar, Vali Güner’in ilimize Vali olarak atanmasının kendilerini çok sevindirdiğini belirttiler.
Yapılan ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar’ın kardeşlik anlamında belli bir potansiyelinin olduğunu belirterek, Afyonkarahisar’a geldiği ilk günden itibaren bu kardeşliği müşahede ettiğini söyledi. Bu kardeşliğin giderek artacağını ve ilimize büyük kazanımlar sağlayacağını dile getiren Vali Güner, birlik ve beraberlik konusunda hemen herkesin üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getireceğine inandığını ifade etti. Bu vesileyle kendisine ziyarette bulunan konuklarına teşekkür eden Vali Güner, her türlü istek, talep ve önerilere valilik makamının açık olacağına değindi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme