Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstek Afyon Okulları velilere tanıtıldı

Gelecek sezondan itibaren Doğa

Gelecek sezondan itibaren Doğa Koleji’nin Afyonkarahisar’da hizmet verdiği binada eğitim
öğretim hayatına başlayacak olan İstek Afyon Okulları, velilere tanıtım toplantısı gerçekleştirdi

Akrones Termal Otel’de düzenlenentanıtım toplantısına, Vali Yardımcısı Vekili Nurullah Kaya, İscehisar Kaymakamı Uğur Kapar, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Serhat Korkmaz, İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, İstek Okulları Genel Müdürü Ali İhsan Özyazgan, İstek Okullarıgörevlileri,il müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı.
“AMACIMIZ AFYON’UN EĞİTİM SEVİYESİNİ BİR ÜST LİGE ÇIKARTMAK”
Amaçlarının Afyonkarahisar’daki eğitim seviyesini bir üst lige çıkartmak olduğunu söyleyen Doğa Koleji Afyon Okulları’nın KurucularındanRamazan Avcı, “6 yıl önce çıktığımız bu yolda eğitim seviyemizi bir tık daha üste çıkarmak için yeni bir girişim içindeyiz. İstek Okulları ile 2020-21 yılını inşallah başlayarak daha üst bir çıtaya çıkartacağımız eğitim seviyesi ile Afyon’a, Afyon’daki çocuklarımıza daha iyi bir gelecek, daha iyi bir eğitim vermek içinuğraşacağız. Bunun hem Afyonumuza hem Afyon’daki küçük kardeşlerimize hem de Afyon’un eğitim seviyesini bir üst lige çıkartmak için inşallah hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Tekrardan Afyonumuza, Afyon’un eğitimine ve inşallah tüm Türkiyemize hayırlı uğurlu olur. İnşallah gelen ve devam eden velilerimiz buradan gerçekten iyi bir nesil yetiştirerek vatana, millete, devlete çok iyi hizmet eden çocuklara sahip olur. Bizim de onlara bir gram emeğimiz olduğu için mutlu oluruz. Hepimiz gayret içindeyiz bir şeyler yapalım diye. Ama biliyorsunuz Anadolu koşulları, İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de olsa çok daha güzel şeyler yapma şansımız oluyor ama Afyon için eğitim seviyesinin gerçekten bir tık yukarıya çıkartmak için bir fırsat. İnşallah gelecek dönemde bunu başarırız, başarılı oluruz, Afyon’a yeni bir heyecan, yeni bir ruh, yeni bir ivme kazandırırız.” dedi.
“BİZ KENDİ ÖĞRETMENİMİZİ YETİŞTİRİRİZ”
Okulları hakkında genel bilgiler veren İstek Okulları Genel Müdürü Ali İhsan Özyazgan, İstek Okulları’nın 17 anaokulu, 17 ilkokul, 17 ortaokul, 17 Anadolu lisesi, 12 fen lisesi, Yedi Tepe Üniversitesi ile birlikte eğitim hayatını sürdürdüğünü belirtti. Ülkede bulanan okullarını da anlatan Özyazgan, öğretmenlerine çok yatırım yaptıklarını ifade ederek, “İstanbul’da en fazla öğretmenine yatırım yapan okulların istek okulları olduğunu söylerler. Biz kendi öğretmenimizi yetiştirir ve kendi öğretmenimize sahip çıkarız.” ifadesine yer verdi.
İstek Okulları’nın misyonunu anlatan Özyazgan, “İstek Okulları olarak Anadolu’ya açıldık. İstek okulları misyonu her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır. 21. yüzyılın; yaratıcı, dünyaya uyumlu, sorunlara çözüm getiren, girişken, yurtsever, yüksek donanımlı, üretken, ahlaklı, dinamik, öğrenmeyi seven, bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmaktır. İstek okullarımızın misyonu ise Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, üretken, yaratıcı, sorumluluk sahibi, bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; en gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, teknoloji destekli, yabancı dil ağırlıklı ve dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir. Atatürkçü düşüncenin, Türk toplumu için tek alternatif ve tükenmeyecek umut kaynağı olduğuna inanan İstek İstanbul Eğitim ve Kültür Vakfı, ilkelerini de bu büyük düşüncelerden alır.” şeklinde konuştu.
Yaklaşık 4 saat süren toplantıda İstek Okulları Acıbadem Okulları Müdürü Özgür Yöntem, Bilge Kağan Okulları Müdürü Aydın Karabaş ve öğretmenleri toplantıya katılan velilere sunum yaptı. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti