İşte o ölümlü kavganın görüntüleri

Geçtiğimiz günlerde Park Afyon AVM önünde meydana gelen ve 27 yaşındaki Ömer Tota’nın ölümü ile sonuçlanan kavga olayının yaşandığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Bu görüntülere gazeteniz Kocatepe ulaştı. Park Afyon AVM önünde meydana gelen ve bir kişinin ölümü ile sonuçlanan kavganın zanlıları yakalanmıştı. Her ikisi de 17 yaşında olan zanlılar, 'Alkollüydük. Karşıdan karşıya geçerken aracıyla [&hellip]

Geçtiğimiz günlerde Park Afyon AVM önünde meydana gelen ve 27 yaşındaki Ömer Tota’nın ölümü ile sonuçlanan kavga olayının yaşandığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Bu görüntülere gazeteniz Kocatepe ulaştı.

Park Afyon AVM önünde meydana gelen ve bir kişinin ölümü ile sonuçlanan kavganın zanlıları yakalanmıştı. Her ikisi de 17 yaşında olan zanlılar, “Alkollüydük. Karşıdan karşıya geçerken aracıyla bize çarpacaktı, küfürleşince kavga çıktı. Bıçaklayıp kaçtık” şeklinde ifade verdiler. Ortaya çıkan görüntüler zanlıların bu ifadeleri ile örtüştü. Güvenlik kamerası kayıtlarında ölen Ömer Tota’nın zanlılara saldırdığı, yaşanan arbedede G.E.’nin Ömer Tota’yı bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçışları görülüyor. Zanlılar olay yerinden kaçarken ilk başta bıçaklanmanın şokunu yaşayan Ömer Tota daha sonra birden yere yıkılıyor.

7 Mayıs günü saat 22:10 sıralarında, Park Afyon AVM önünde meydana gelen kesici alet ile kasten öldürme olayında Ömer Tota isimli 27 yaşındaki genç, sağ karın boşluğuna almış olduğu bıçak darbesi sonucu kaldırılmış olduğu Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde saat 22.25 sıralarında vefat etmişti.

Polis tarafından izlenen güvenlik kamera kayıtlarından iki şahsın maktul Ömer Tota ile kavga ettiği, kavga sonucu şüpheli şahısların kaçarak uzaklaştıkları, maktul Ömer Tota isimli şahsın da saplanan bıçak ile Ambulans vasıtasıyla hastaneye sevki gerçekleştiği tespit edildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yapılan araştırmada, olayı gerçekleştiren şahısların 17 yaşındaki A.Ü (17) ve 17 yaşındaki G.E (17) isimli yaşı küçük şahıslar olduğu tespit edildi. A.Ü isimli şahıs bugün saat 04:00 sıralarında, G.E isimli şahıs ise bugün saat 04:15 sıralarında yakalandılar.

Şüpheli şahıslar ile yapılan görüşmede, akşam saatlerinde çalıştıkları Organize Sanayi bölgesindeki iş yerinden izin alarak gezmek üzere Park Afyon önü Jandarma kavşağına geldiklerini, içki içmek için tekel bayiinden alkol aldıklarını, Devrane parkında aldıkları içkiyi içtiklerini, kalmış oldukları Organize Sanayi Bölgesine dönmek için Park Afyon önü Jandarma Kavşağına geldiklerinde karşıdan karşıya geçmek isterken Ömer Tota isimli şahsın kullandığı aracın G.E’ye çarpmak üzere olduğunu, bu sebeple G.E isimli şahsın arabayı kullanan Ömer Tota’ya küfür ettiğini anlattılar. Küfürleşmenin ardından arabadan inen daha önce hiç görmedikleri ve tanımadıkları bu şahıs ile kavga etmeye başladıklarını, A.Ü isimli şahsın kavga esnasında belinde taşıdığı bıçağı Ömer TOta’ya sapladığını ve bıçağı maktul üzerinden çekmeden kaçtıklarını itiraf ettiler. Zanlılar mahkeme tarafından tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Bakmadan Geçme