İşte bu olmadı: 2-3 – Kocatepe Gazetesi

Sandıklıspor, dün kendi evinde konuk ettiği Kırıkhanspor’a 3-2’lik skorla boyun eğdi. Kırmızı-beyazlı ekip, bu sonuçla ligde büyük bir yara aldı. Sandıklıspor’da düşüş devam ediyor. Deplasmanda üç hafta önce Diyarbakırspor’a boyun eğen Sandıklıspor, bu mücadeleden sonraki hafta evinden İstanbulspor’a 3-2 yenilmişti. Geçen hafta da bir başka İstanbul takımı Fatih Karagümrükspor karşısında 2 puan bırakan Sandıklı, dün [&hellip]

İşte bu olmadı: 2-3

Sandıklıspor, dün kendi evinde konuk ettiği Kırıkhanspor’a 3-2’lik skorla boyun eğdi. Kırmızı-beyazlı ekip, bu sonuçla ligde büyük bir yara aldı.

Sandıklıspor’da düşüş devam ediyor. Deplasmanda üç hafta önce Diyarbakırspor’a boyun eğen Sandıklıspor, bu mücadeleden sonraki hafta evinden İstanbulspor’a 3-2 yenilmişti. Geçen hafta da bir başka İstanbul takımı Fatih Karagümrükspor karşısında 2 puan bırakan Sandıklı, dün evinde Kırıkhanspor karşısına çıktı. Mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı rakibi karşısında fazla bir varlık gösteremeyen Sandıklıspor, sahadan 3-2 yenik ayrıldı. Maçın hemen başında 1-0’ı bulan Kırıkhanspor’un golüne Yavuz’la cevap veren Sandıklıspor, beraberlik golünden sonra ardı ardına gelen iki golle bir anda 3-1 geriye düştü. İlk yarıyı 3-1 geride kapatan Sandıklıspor, ikinci yarıda baskılı oynasa da sonuca gidemedi. Maçın son dakikalarına doğru Abdullah Cemal’in golüyle umutlanan Sandıklıspor, sahadan 3-2’lik skorla mağlup ayrılarak 14’üncü haftayı puansız tamamladı.

Tehlike çanları çalıyor

Sandıklıspor, evinde oynadığı Kırıkhanspor mücadelesini 3-2’lik skorla
kaybederek taraftarlarını üzdü. Bu sonuç, Kırmızı Şimşekler için bir
anlamda tehlikeli bölgeye girildiğinin de sinyallerini verdi

Sandıklıspor, Kırıkhanspor’a evinde 3-2’yle boyun eğdi. Kırmızı-beyazlı ekip, son haftalardaki puan kayıplarını önüne geçmek ve moral bulmak için çıktığı Kırıkhanspor maçını kaybederek büyük bir üzüntü yaşadı. Maçta oyun olarak rakibine oranla daha silik bir futbol ortaya koyan Sandıklıspor, son dakikalara doğru bulduğu golle umutlansa da maçtan puan çıkartamadı.

Oyun Kırıkhan’ın skor Kırıkhan’ın

Sandıklıspor, evinde Kırıkhanspor’a mağlup olarak taraftarlarını üzdü. Kendisi açısından çok önemli olan maçtan puan çıkartamayan Kırmızı-beyazlılar, bundan sonraki maçlarına daha dikkatli çıkmak zorundalar. Maçın önemli anlarından bazıları ise şöyle:
Maçın hemen 2’nci dakikasında Kırıkhanspor, çok hızlı bir atak yaptı. Kırıkhanspor, Hasan’la hızlı bir çıkış yaptı. Hasan’ın sağ kanattan içeriye pasında Mustafa Aydoğdu kalenin önünden topa dokunarak meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. 1-0
6’ncı dakikada Sandıklıspor, köşe vuruşu kazandı. Abdullah’ın içeriye ortaladığı topa ceza sahası içinde yarım vole bir vuruş yapan Yavuz, skoru 1-1’e taşıdı.
16’ncı dakikada Kıurıkhanspor’un kazandığı serbest vuruşta Erhan, topu kafayla topa dokunarak takımını bir kez daha öne geçiren isim oldu. 2-1
23’üncü dakikada Hüseyin’in ortaladığı topu ceza sahasında buluşan Mustafa Aydoğdu, topu Sandıklı filelerine gönderdi. Bu golle Kırıkhanspor, bir anda 3-1’lik üstünlüğü ele geçirdi.
29’uncu dakikada Sandıklıspor’da Yavuz, sağ kanattan taşıdığı toğu içeriye gönderdi. Adem Kuduban’ın müsait pozisyondaki kafa vuruşu auta çıktı.
Mücadelede ardı ardına kalesinde goller görerek bir anda 3-1 geriye düşen Sandıklıspor, ilk yarının geri kalan dakikalarında farkı azaltma çabasına girişti. Ancak Kırmızı-beyazlı ekipten gol sesi gelmedi.
İkinci yarıda baskı ve tek gol
Sandıklıspor, maçın ikinci yarısında ilk yarıya oranla daha iyi ve bakılı bir futbol sergiledi. Kırmızı-beyazlı ekip, kendisi açısından çok önemli olan üç puanı hanesine yazdırabilmek adına çok sayıda pozisyona girdi ancak gelen bir gol maçtan puan çıkarmaya yetmedi.
67’nci dakikada Sandıklıspor, Malik’le gole yaklaştı. Bu dakikada sağdan aldığı topla tek başına ilerleyen ve ceza sahasına kadar sokulan Maliki kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu auta göndererek takımını bir golden etti.
78’inci Kırıkhanspor ceza sahası içerisinde topla hareketlenen Kırıkhanspor’un defans futbolcusu Erhan, topu ceza sahasına gönderdi. Araya giren Abdullah aşırtma bir vuruşla topu Kırıkhanspor fileleriyle buluşturdu. 2-3
80’inci dakikada Sandıklıspor’un atağında Arda, kaleyi sol çaprazdan gören noktada topa sahip oldu. Kaleciyle karşı karşıya kalan Arda’nın sert şutunu Kırıkhanspor file bekçisi Oğuzhan göğsüyle çelmeyi başardı.
Mücadele, Kırıkhanspor’un 3-2’lik üstünlüğüyle sona erdi.

Sandıklı’da işler çok karışık

Sandıklıspor’la Kırıkhanspor arasında oynanan mücadelenin ilk yarısında yaşanan olaylar maça damga vurdu. Sandıklısporlu taraftarların bir bölümü Kırıkhanspor’un hocası Beşiktaş’ın eski futbolcusu Ali Eren lehine tezahüratta bulundu. Bu sırada da Sandıklıspor, Kırıkhanspor karşısında 3-1 geride bulunduğu için bu duruma diğer taraftarlar tepki gösterdi. Taraftarların arasındaki tartışmalara yöneticiler de tepki gösterdi.

Moraller bozuk

400 civarında Sandıklısporlu taraftarın takip ettiği mücadelede, en dikkat çekici olay Sandıklısporlu taraftarların arasında yaşanan olaylardı. İstanbulspor maçından sonra evinde oynadığı ikinci maçı da aynı skorla kaybeden Sandıklıspor camiasının dünkü maçta da yenilgiyle ayrılmasından de ziyade yaşanan nahoş olaylar moralleri hepten bozdu.

Haberler ve Fotoğraflar: R. Hüseyin Biçer

Bakmadan Geçme