İşte Afyonkarahisar, İşte Şampiyonlar!

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı liderliğinde, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci'nin çalışmalarıyla Afyonkarahisar merkezi sınavlarda dereceler elde eden bir şehir hâline geldi

Afyonkarahisar, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı liderliğinde, eğitimde Şampiyonlar Ligi’ne yükseldi. Vali Yiğitbaşı’nın himayelerinde İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’nin çalışmalarıyla gelen başarı, öğrencileri mutlu ederken veliler ve okul yöneticilerini de gururlandırdı.

ŞAMPİYONLAR ŞEHRİ AFYONKARAHİSAR

Önceki yıllarda merkezi sınavların açıklanmasından sonra şehir geneline yayılan mutsuz hava, son iki yılda tersine döndü. “Afyonkarahisar şampiyonlar şehri olacak” parolası ile yola çıkan Milli Eğitim camiası, başarı için gece-gündüz, merkez-taşra demeden büyük bir gayret gösterdi.

ÇALIŞMALAR MEYVESİNİ VERİYOR

Vali Yiğitbaşı’nın talimatıyla başlatılan eğitim seferberliği, geçen yıl ilk meyvelerini vermişti. Bu yılki merkezi sınavlarda da çıta daha da yükseldi. Liselere Geçiş Sistemi merkezi sınavı, Bursluluk Sınavı ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda geçen yıl 15, bu yıl ise 20 Türkiye derecesi geldi.

VATANDAŞLAR TEŞEKKÜR ETTİ

Afyonkarahisarlı vatandaşlar, “İlimizin gözle görülür başarısı dolayısıyla Afyonkarahisar Valimiz Sayın Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’na, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Miraç Sünnetci’ye, öğretmenlerimize ve okul yöneticilerimize teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin elde ettiği her başarı, tüm öğrencilere moral oluyor. Çocuklarımızın özgüveni yerine geliyor. Özellikle son 2 yılda geçmiş 10 yıla göre eğitim başarısında büyük bir ivme kazandığımızı görüyoruz” dediler.

Haber

Bakmadan Geçme