Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbul’un fethi e-Fetih’le kutlanacak

AGD Şube Başkanı Muharrem

AGD Şube Başkanı Muharrem Coşkun, pandemi sürecinde dernek olarak bir ilke imza atarak İstanbul’un Fethi’nin 567. yılında e-Fetih kutlaması düzenlediklerini söyledi.

 

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Afyonkarahisar Şube Başkanı Muharrem Coşkun, dernek olarak Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SA.S)’in müjdesinden gönüllere düşen, Fatih’in emaneti ve tüm dünyanın gözbebeği olan İstanbul’u unutmadıklarını vurguladı.

Her yıl İstanbul’un fetih yıldönümünün coşkuyla statlar doldurularak kutlandığına değinen Coşkun, “Fetih bu yıl yaşanan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi nedeniyle e-Fetih şeklinde gerçekleştirilecektir. Derneğimizin ve Milli Gençlik Vakfı’nın Genel Başkanı Salih Turhan’ın ifadesiyle fetih heyecanı e-Fetih şeklinde yaşanılacak. Fethin manasını yeni nesillere taşımak insanımıza hakikati anlatmak fetihle birilerinin otaya koymuş olduğu işgal anlayışı arasında farkı net bir şekilde çizmek için mücadele etmeye devam ediyoruz. Bu sene malum pandemiden dolayı sizlere stadyumdaki o fetih heyecanını yeniden yaşatmak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. e-Fetih çalışmasıyla dijital ortamda Fetih programını sizlere buluşturmanın heyecanı içerisindeyiz.” dedi.

e-FETİH PROGRAMINA e-BİLET

Coşkun açıklamasında şunları söyledi: e-Fetih programında katılımcılar hatıra bileti sahibi olacak. Katılımcıların kendi bilgileriyle sahip olacakları hatıra bileti (e-Bilet) üzerindeki kodla aynı zamanda sürpriz hediyelerin olduğu çekilişe katılabilecekler.  e-Fetih’te; Kuran’ı Kerim tilavetleri, ezgiler, İslam ülkelerinden katılımcılar, çeşitli sinevizyon ve kum sanatı gösterimleriyle 29 Mayıs 2020 tarihinde gerçekleştirilecek. İstanbul’un Fethi’nin 567.yıldönümünde gerçekleştirecekleri e-Fetih programı için Liverpool FC’nin Müslüman oyuncusu Mohamed Salah’a özel davet metni yayınladı.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti