İstanbul’da En Pahalı Daire Nerede?

İstanbul’un en pahalı semti hangisi? Sorusu bugün internette en çok arananlar listesinde yer aldı. Peki, İstanbul’un en pahalı semti hangisi dersiniz? Gelin birlikte öğrenelim…

Mimari, dini, kültür, nüfus, ekonomi, tarih, medeniyetler bakımından bir metropol şehri olan İstanbul’da 14 milyondan fazla insan yaşamaktadır. İstanbul’da yaşanabilecek çok fazla semt ve mahalle vardır. Ancak, İstanbul’da yaşayacak bir kişinin yaşayacağı en iyi bölgeyi seçebilmesi için beklenti ve önceliklerini belirlemesi gerekmektedir.

Bir çok kişi İstanbul gibi bir büyük ve kalabalık bir metropol şehrinin en pahalı semtinin neresi olduğunu merak etmektedir. Bir emlak şirketi tarafından düzenlenen araştırmalara göre Türkiye’nin metrekare fiyatı başına en pahalı semtleri İstanbul’da yer aldığı belirlendi. Peki, İstanbul’un en pahalı semti hangisi?

 

İSTANBUL’DA EN PAHALI DAİRE NEREDE?

İstanbul’un en pahalı ilçesi neresidir sorusuna; Beşiktaş, Sarıyer, Kadıköy ve Bakırköy dersek yanılmış olamayız. Zira bu semtler İstanbul’un en gözde semtleri olarak telaffuz ediliyor.  İstanbul’un en pahalı konutlar ise Sarıyer’de bulunurken, Beşiktaş,  Kadıköy ve Bakırköy’de Sarıyer’i takip etmektedir.

Bakmadan Geçme