İstanbul'da 'Afyonlu' buluşması

İstanbul AFSİAD, İstanbul'daki Afyonlu üniversite öğrencilerini iftarda bir araya getirdi.   İstanbul AFSİAD, İstanbul'daki Afyonlu üniversite öğrencilerine Üsküdar Bulgurlu Semt Konağında hayatlarında tatlı bir anı olarak kalacak unutamayacakları bir iftar yemeği verdi. Yaklaşık 250'nin üzerinde İstanbul'un her üniversitesinden Afyonlu öğrencileri iftar yemeğinde buluşturan İstanbul AFSİAD Başkanı Hüseyin Çelik yaptığı açılış konuşmasında 'Yeni seçilen yönetim olarak [&hellip]

İstanbul AFSİAD, İstanbul’daki Afyonlu üniversite öğrencilerini iftarda bir araya getirdi.

İstanbul AFSİAD, İstanbul’daki Afyonlu üniversite öğrencilerine Üsküdar Bulgurlu Semt Konağında hayatlarında tatlı bir anı olarak kalacak unutamayacakları bir iftar yemeği verdi. Yaklaşık 250’nin üzerinde İstanbul’un her üniversitesinden Afyonlu öğrencileri iftar yemeğinde buluşturan İstanbul AFSİAD Başkanı Hüseyin Çelik yaptığı açılış konuşmasında; “Yeni seçilen yönetim olarak ilk organizasyonumuzu geleceğimizin teminatı gençlerimiz için yapıyoruz. Amacımız İstanbul gibi büyük bir metropolde, gençlerimizin Afyonkarahisarımıza aidiyet duygularını pekiştirmek, birbirleriyle tanışıp kaynaşmalarını sağlamak ve İstanbul’da yalnız olmadıklarını hissettirmektir” dedi.
Gençlere geleceğin rektörleri, doktorları, avukatları olacak gençlere önem verdiklerini belirten İstanbul AFSİAD Başkanı Hüseyin Çelik, “İstanbul AFSİAD olarak her daim genç kardeşlerimizi desteklemeye devam edeceğiz ve yanınızda olacağız” dedi.
Okan Üniversitesi Rektörü hemşehrimiz Prof. Dr. Mustafa Koçak, gençlere hitap ederek İstanbul’a ilk geldiğinde yaşadıklarından ve başarıya giden yollardan okumanın öneminden bahsetti. Daha sonra İstanbul AFSİAD Başkanı Hüseyin Çelik, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek ile görüntülü canlı bağlantı gerçekleştirdi. Salonda gençlere ve hemşerilerimize hitap eden Vali Gökmen Çiçek; “Böyle bir organizasyondan dolayı İstanbul AFSİAD yönetimini tebrik ediyorum” dedi. Afyonkarahisar için yapılan çalışmalardan bahseden Vali Çiçek, “Bir gün Afyonkarahisar pek çok Avrupa şehri gibi dillerden düşmeyecek ve dünyanın marka şehirlerinden birisi olacak” dedi. Bunu da gençlerle birlikte başaracaklarını belirten Vali Çiçek, İstanbul AFSİAD yönetimine bu güzel hizmetleri için teşekkür etti. İstanbul AFSİAD Başkanı Hüseyin Çelik ise “ Sayın Valim bayramdan sonra 250 Afyonlu öğrenci ile 250 başka şehirlerden olan arkadaşlarını Afyon’a Frigya ve Kocatepe’ye geziye getireceğiz ve sizinle görüştüreceğiz, Afyonkarahisar’lılar olarak şehrimize yaptığınız gece gündüz hizmetler için biz size teşekkür ediyoruz “dedi.
Kuruluşundan itibaren İstanbul AFSİAD’a emeği geçen Kurucu Onursal Başkan Mustafa Mühsürler, Onursal Başkan Kamil Ay, Kurucu Ümit Çoban, 3. Dönem başkanı A. Mehmet Ünlü, 4. Dönem başkanı Metin Balıbey, TAP Kurucu Başkanı Seçkin Köse’ye, hizmetlerinden dolayı plaketlerini İstanbul AFSİAD Başkanı Hüseyin Çelik takdim etti.
Programın finalinde öğrencilere hazırlanan bayram hediyeleri ise güzel bir sürpriz olarak tüm katılımcılardan tam not aldı. >> Esra KÜÇÜKKURT’un haberi

Bakmadan Geçme