• Haberler
  • Gündem
  • İstanbul’a küçük Afyon’u kuracağız – Kocatepe Gazetesi

İstanbul’a küçük Afyon’u kuracağız – Kocatepe Gazetesi

İstanbul Maltepe Kültür Alanı’nda 6-10 Eylül tarihleri arasında, Afyonkarahisarlıları bir araya getirecek ‘tanıtım etkinliği’ düzenleyecek olan Afyon Marmara Dernekleri Federasyonu (MADEF) Yönetim kurulu Başkanı Ercan Köseer, Yönetim Kurulu Üyesi Recep Tekeş, Organizasyon Koordinatörü Yılmaz Topçu, Afyonkale Spor Kulübü Dernek Başkanı Mehmet Tuğrul gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret ederek yapılacak olan etkinlik hakkında bilgiler verdiler.  GELENEKSEL HALE GELECEKMADEF [&hellip]

İstanbul Maltepe Kültür Alanı’nda 6-10 Eylül tarihleri arasında, Afyonkarahisarlıları bir araya getirecek ‘tanıtım etkinliği’ düzenleyecek olan Afyon Marmara Dernekleri Federasyonu (MADEF) Yönetim kurulu Başkanı Ercan Köseer, Yönetim Kurulu Üyesi Recep Tekeş, Organizasyon Koordinatörü Yılmaz Topçu, Afyonkale Spor Kulübü Dernek Başkanı Mehmet Tuğrul gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret ederek yapılacak olan etkinlik hakkında bilgiler verdiler.  
GELENEKSEL HALE GELECEK
MADEF Yönetim Kurulu Başkanı Köseer, “Afyon Tanıtım Günleri” adı altında düzenlenecek etkinlikte, ilimizin kültürünü, değerlerini ve yöresel lezzetlerini tanıtacaklarını söyledi.
İlk kez düzenleyecekleri tanıtım etkinliğini geleneksel hale getirmeyi düşündüklerini kaydeden Başkan Köseer, Afyonkarahisar’ın tanıtımı açısından bu tür etkinliklerin son derece önemli olduğunu ifade ederek, “Afyonkarahisar’ı İstanbul’a taşıyacağız. Etkinliğimizi kurumlar arası işbirliği çerçevesinde gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamanda Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Valimiz Mustafa Tutulmaz, Afyonkararahisar Ticaret ve Sanayi Odası, Afyon Ticaret Borsası, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Afyonkarahisar iş dünyası ile birlikte elbirliği içinde hareket ediyoruz” dedi.
GÜNLÜK 500 BİN
KİŞİ AĞIRLANACAK
“Afyon Tanıtım Günleri” etkinliği kapsamında 30 bin m² alanda günlük 500 bin kişiye Afyonkarahisar’ı tanıtacaklarını kaydeden Köseer, “İstanbul Maltepe Kültür Alanı’nda küçük Afyon’u kuracağız. Etkinlik 5 gün boyunca devam edecek. Her gün sosyal ve kültürel faaliyetlerde yer alacak. Düzenlenecek konserlerde Ferda Anıl Yarkın, Ferhat Göçer gibi ünlelerin yanı sıra Afyonkarahisarlı yerel sanatçılarımızda yer alacaklar. Etkinlik kapsamında toplamda 2,5 milyon insana hitap etmeyi düşünüyoruz. Stantlarda Afyonkarahisarlı iş adamlarımızın yanı sıra İstanbul’da kurumsal kimlik kazanmış firmalarımızda yer alacak. Bu konuda çok ciddi hazırlık yaptık. Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu beyde bizelere tam destek veriyor” ifadelerini kullandı.
AFYONKARAHİSAR
TÜM DÜNYAYA TANITILACAK
“Afyon Tanıtım Günleri” etkinliğini geçtiğimiz yıl gerçekleştirmek istediklerini ancak yaşanan hain darbe girişimi nedeniyle ertelemek zorunda kaldıklarını dile getiren Köseer, “Yaşadığımız hain darbe girişimi nedeniyle “Afyon Tanıtım Günleri” etkinliğimizi ertelemek zorunda kaldık. Bu yıl 6-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek etkinliğimize resmi kurumlarımız ve sivil toplum örgütlerimizin de tam desteği var. Tanıtım günlerinde Afyonkarahisar’daki bütün belde belediyeleri ve ilçe kaymakamlıkları da yer alıp kendi yöresini tanıtacaklar. Stantlarda kimin ne sattığının önemi yok. Afyonkara-hisarlı olsun yeterli. Afyonkarahi-sarımızın lokumundan sucuğuna, kaymağından ekmek kadayıfına, leblebisinden, mermerine aklımıza gelmeyen tüm marka ürünleri “Afyon Tanıtım Günleri” etkinliğinde tüm dünyaya tanıtılacak” diye konuştu. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyonkarahisar İstanbul ve Ankara’da tanıtılacakx

Valilik’te bugün iki ayrı toplantı ile organizasyonların detayları ele alınacak

İstanbul ve Ankara’da Afyonkarahisar’ın tanıtımı amacıyla düzenlenecek olan etkinliklerin hazırlıkları sürüyor. Her iki organizasyonla ilgili bugün Valilik’te toplantı yapılacak.
6-10 Eylül 2017 tarihleri arasında İstanbul Maltepe Sahil Orhangazi Parkı’nda düzenlenecek olan Afyonkarahisar Tanıtım Günleri ile ilgili olarak toplantı Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz’ın Başkanlığında bugün saat 14:00’de Valilik B Blok Toplantı Salonu’nda düzenlenecek.
Ayrıca 19-22 Ekim 2017 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan 10. Ege İlleri Tanıtım Günleri ile ilgili olarak toplantı Vali Mustafa Tutulmaz’ın Başkanlığında bugün saat 15:00’de Valilik B Blok Toplantı Salonu’nda düzenlenecek.

Bakmadan Geçme