İstanbul-Zafer arası her gün uçuş

Son günlerde yolcu sayısındaki eksiklik nedeniyle işletmeci firmaya devlet tarafından ödenen katkı paylarından dolayı eleştiri konusu olan Zafer Havalimanı'ndan artık her gün Afyonkarahisar-İstanbul ve İstanbul-Afyonkarahisar uçuşları yapılacak Zafer Havalimanı Türk Hava Yolları Satış Şefi Süleyman Ergüler yeni uçuş düzeniyle ilgili temaslarda bulunmak üzere Afyonkarahisar'a geldi.Zafer Havalimanı Satış Şefi Süleyman Ergürler, IATA Acentesi olan Şeneller Turizm [&hellip]

İstanbul-Zafer arası her gün uçuş

Son günlerde yolcu sayısındaki eksiklik nedeniyle işletmeci firmaya devlet tarafından ödenen katkı paylarından dolayı eleştiri konusu olan Zafer Havalimanı’ndan artık her gün Afyonkarahisar-İstanbul ve İstanbul-Afyonkarahisar uçuşları yapılacak

Zafer Havalimanı Türk Hava Yolları Satış Şefi Süleyman Ergüler yeni uçuş düzeniyle ilgili temaslarda bulunmak üzere Afyonkarahisar’a geldi.
Zafer Havalimanı Satış Şefi Süleyman Ergürler, IATA Acentesi olan Şeneller Turizm Genel Koordinatörü Bilal Şenel ile birlikte Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a bir ziyarette bulundu. Şenel ve Ergüler uçak seferleri hakkında Başkan Burhanettin Çoban’a bilgi verdi.
Süleyman Ergürler, halkımızın talepleri doğrultusunda 26 Ekim itibariyle Zafer Havalimanı’ndan her gün sabah saat 07:00’de İstanbul’a, İstanbul’dan da her gün 22:55’de Zafer Havalimanı’na karşılıklı uçak seferi başlatılacağını söyledi. Ergürler, verimliliğini artması durumunda daha değişik sefer ve destinasyonların açılabileceğini söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Burhanettin Çoban ise Zafer Havalimanı’nın bölgemiz için büyük önem taşıdığını belirterek Satış Şefi Süleyman Ergürler’e çalışmalarında başarılar diledi.
IATA Acentesi olan Şeneller Turizm Genel Koordinatörü Bilal Şenel ise hemşehrilerimizden gelen talepler üzerine uçuş saatlerinde değişikliğe gidildiğini belirterek, “Esnafımızın, iş adamlarımızın ve öğrencilerimizin menfaatine olan uçuş planlaması camiamız tarafından da memnuniyetle karşılandı. Bu nedenle THY yetkililerine teşekkür ediyoruz” dedi.
Termal bölgede yer alan otel yetkililerinin de Gaziantep ve çevresinden termal turizme yoğun talep olduğunu belirterek, haftada en az bir kez Gaziantep’ten Afyonkarahisar’a uçuş düzenlemesi istediklerini dile getiren Bilal Şenel, “Zafer havalimamızı aktifleştirmek için bölgenin hac ve umre uçuşlarının da buraya yönlendirilmesini bekliyoruz. Böylece hem havalimanın yolcu kapasitesi artırılarak devlete olan maliyeti düşürülecek, hem de bölge insanımıza büyük kolaylıklar sağlanacak” dedi.
Şenel Belçika’da yaşayan hemşehrilerimizin Türkiye’ye yaptıkları uçuşlarda Eskişehir yerine Zafer Havalimanı’nı kullanmalarının sağlanmasının da büyük faydalar sağlayacağını belirterek, “Eskişehir’e yapılan Brüksel seferlerinin de Zafer’e kaydırılması büyük önem taşımaktadır. Halkımızın taleplerine duyarsız kalmayan sayın THY yetkililerimizin bu konularda da hemşehrilerimizi dikkate alacağını umuyor, bir kez daha bu düzenlemeler nedeniyle kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme