• Haberler
  • Genel
  • İstanbul eski Müftüsü Prof. Dr. Çağrıcı’dan nezaket ziyareti

İstanbul eski Müftüsü Prof. Dr. Çağrıcı’dan nezaket ziyareti

Afyonkarahisar İl Müftülüğü'nün davetlisi olarak Afyonkarahisar'a gelen İstanbul eski Müftüsü Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Çağrıcı, Vali İrfan Balkanlıoğlu’na makamında bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi İl Müftüsü Mustafa Kaya'nın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Vali İrfan Balkanlıoğlu, ziyaret nedeniyle onur ve mutluluk duyduğunu belirterek, Afyonkarahisar'da verdiği Cuma vaazından dolayı da teşekkür etti. [&hellip]

İstanbul eski Müftüsü Prof. Dr. Çağrıcı'dan nezaket ziyareti

Afyonkarahisar İl Müftülüğü’nün davetlisi olarak Afyonkarahisar’a gelen İstanbul eski Müftüsü Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Çağrıcı, Vali İrfan Balkanlıoğlu’na makamında bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi

İl Müftüsü Mustafa Kaya’nın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Vali İrfan Balkanlıoğlu, ziyaret nedeniyle onur ve mutluluk duyduğunu belirterek, Afyonkarahisar’da verdiği Cuma vaazından dolayı da teşekkür etti.
Bir televizyon kanalındaki iftar programına katılan Prof.Dr. Mustafa Çağrıcı’ya, verdiği bilgileri dikkatli dinlediğini ve programa renk kattığını söyleyen Vali Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar hakkında da bilgiler verdi. İlimizin tarihi, kültürü, turizmi ve ekonomisi hakkında detaylı bilgiler veren Vali Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar’da tarihi Ulu Cami gibi bir çok tarihi camilerin bulunduğunu da bildirdi.
Ziyarette konuşan Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Mustafa Çağrıcı ise sıcak karşımalarından dolayı Vali Balkanlıoğlu’na teşekkür ederek, çok gelişmiş, güzelleşmiş bir Afyonkarahisar gördüğünü belirterek, tarihi, dini, kültürel ve ekonomik yönden çok gelişmiş bir şehir olduğunu söyledi.
Ziyarete katılan Prof.Dr. Mustafa Çağrıcı’nın torunu da Vali Balkanlıoğlu ile bir hatıra fotoğrafı çektirdi. Vali Balkanlıoğlu, minik çocuğu ‘İnşallah sen de Vali olursun’ diyerek koltuğuna oturttu. Ziyarette karşılıklı bilgi alış verişi de yapıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme