• Haberler
  • Genel
  • İsrailli yetkililer yurtdışına çıkarılsın – Kocatepe Gazetesi

İsrailli yetkililer yurtdışına çıkarılsın – Kocatepe Gazetesi

Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Mevlüt Üyümez, İsrailli yetkililerin Türkiye’den gönderilmesi gerektiğini söyledi Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Mevlüt Üyümez, İsrail’in Gazze’de yaptığı katliamla ilgili dikkat çekici bir çağrı yaptı. Üyümez, “Biz bu ülkede ya da dünyanın bir başka yerinde yaşayan herhangi bir Yahudi'nin varlığına ya da temel insan haklarından yararlanmasına elbette karşı [&hellip]

İsrailli yetkililer yurtdışına çıkarılsın

Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Mevlüt Üyümez, İsrailli yetkililerin Türkiye’den gönderilmesi gerektiğini söyledi

Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Mevlüt Üyümez, İsrail’in Gazze’de yaptığı katliamla ilgili dikkat çekici bir çağrı yaptı. Üyümez, “Biz bu ülkede ya da dünyanın bir başka yerinde yaşayan herhangi bir Yahudi’nin varlığına ya da temel insan haklarından yararlanmasına elbette karşı değiliz. Ancak Siyonist terör örgütü İsrail’in tüm birimleriyle, tüm yetkilileriyle pılını pırtını toplayıp Türkiye topraklarını terk etmesini istiyoruz. Kürecik’teki füze kalkanı üssünün, Adana, Maraş ve Antep’teki patriot rampalarının sökülüp atılmasını istiyoruz” dedi.
TİCARİ ANLAŞMALAR
SONA ERSİN
Üyümez, ekonomik olarak da yaptırımların uygulanması gerektiğini belirterek “Irak petrollerinin Türkiye üzerinden İsrail’e taşınılmasına son verilmesini istiyoruz.
Terör örgütü İsrail ile yapılan tüm ticari anlaşmaların ebediyen tekrarlanmamak üzere yırtılıp atılmasını istiyoruz.Terör örgütü İsrail Ankara’dan kovulmadan Filistin’deki işgale son vermeyecektir. Terör örgütü İsrail İstanbul’dan kovulmadan Filistin’deki işgale son vermeyecektir” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme